Annons

Odds på Norrby IF - Superettan 2021

Boråsklubben Norrby IF gör sin femte raka säsong i Superettan men ska vi tro experter blir detta den sista, i alla fall för den här gången. Norrby är nämligen tippade sist och efter att ta hittat igenom spelartruppen går det att förstå varför. Har laget det som krävs för att kunna nå en bättre placering än så? Vi tror inte det men hoppas vi blir motbevisade.

Odds på Norrby IF - Superettan 2021

Odds på Norrby IF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 41,00
Topp tre 7,00
Topp åtta 2,00
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Norrby IF - Superettan 2021

Även om Norrby varit stabila i Superettan de senaste åren verkar den samlade bilden vara att laget får det svårt att hålla sig kvar. De är nämligen tippade sist i tabellen och har inte riktigt spelarmaterialet att nå mycket högre. Visst finns det potential i Ivo Pekalski och Dardan Rexhepi samt Alen Krasnici och Nicklas Savolainen men räcker det till att nå så långt som ett förnyat kontrakt? Vi tror tyvärr inte att det håller hela vägen för Norrby och tippar de istället att åka ur serien och därmed får laget fortsätta i Division 1 nästa säsong.

Information & Statistik: Norrby IF

Styrkor & Svagheter

Styrkan i laget ligger i att det finns vissa spelare med erfarenhet av högre nivå. Ivo Pekalski fick kanske inte karriären alla trodde efter att han slagit igenom med MFF och tagit guld 2021. Detsamma kan sägas om Dardan Rexhepi som också slog igenom i MFF. Även om det finns vissa bra spelare i laget finns det definitivt ingen bredd och laget kan knappt få fram en slagkraftig startelva och då brukar det bli tufft över 30 omgångar.

Norrby IF:s historia

Norrby IF gjorde sin enda säsong i Allsvenskan år 1956 men tillhör idag Superettan. Trots att lagets återkomst till Superettan kom 2017 har laget under samtliga fyra säsonger varit ett stabilt lag i Superettan. Klubben grundades 1927 i Borås och har därmed IF Elfsborg som rivaler men det är också föreningen som Norrby delar arena med då de spelar sina matcher på Borås Arena. Den mest kända spelaren i klubbens historia är Reino Börjesson som fanns med i det lag som tog silver för Sverige under VM 1958.

Kommentarer

Feedback