Annons

Odds på Landskrona BoIS - Superettan 2021

Landskrona BOIS är tippade att hamna på negativt kval av mediekåren och tränarna och det kan bli en lång säsong för skåningarna. Målet är att stanna kvar och etablera sig igen i Sveriges näst högsta serie och det är ett erfaret lag med många spelare i sin bästa ålder som kliver in i säsongen. Ska det bli en bra placering behöver den viktiga centrallinjen med Philip Andersson, Måns Ekvall och Linus Olsson fungera som ett väloljat maskineri.

Odds på Landskrona BoIS - Superettan 2021

Odds på Landskrona BoIS i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 41,00
Topp tre 7,00
Topp åtta 2,00
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Landskrona BoIS - Superettan 2021

Nykomlingen Landskrona åkte ur Superettan 2014 och det tog tre säsonger innan laget skulle bli uppflyttade igen. Men återkomsten blev bara ett år långt och säsongen 2019 och 2020 spelade laget i Division 1 men nu är man tillbaka i Superettan. Även om laget inte kommer vara med i någon toppstrid tror vi definitivt att man har kvalité för att undvika negativt kval.

Statistik & Information Landskrona BoIS

Styrkor & Svagheter

Landskrona har ett rutinerat lag och det är lagkaptenen och mittbacken Philip Andersson som är den stora ledaren. Nykomlingen kan ha nytta av en erfaren trupp med tanke på att de haft det svårt att etablera sig i Superettan de senaste åren. Men räkna med ett hårt krigande Landskrona som kämpar för varje poäng de kan få.  

Landskrona BoIS historia

Landskrona BOIS har en lång historia inom svensk toppfotboll då klubben gjort totalt 34 allsvenska säsonger. Det har aldrig blivit något SM-guld och sedan 2005 har laget inte spelat i Allsvenskan. Den andra delen av 10-talet var mörkt då laget spenderade fem av sex säsonger i Divison 1 men nu ser det bättre ut för den skånska klubben.

Kommentarer

Feedback