Annons

Odds på Landskrona BoIS - Superettan 2021

Landskrona BoIS är tippade att hamna i bottenträsket den här säsongen där man till och med riskerar att åka ut. Målet är att stanna kvar och etablera sig igen i Sveriges näst högsta serie men med en titt på den nuvarande truppen så blir man ej imponerad. Ousmane Diawara är stjärnan i laget men frågan är hur länge han blir kvar?

Odds på Landskrona BoIS - Superettan 2023

Odds på Landskrona BoIS i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 41,00
Topp tre 10,00
Topp åtta 2,15
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Landskrona BoIS - Superettan 2023

Landskrona åkte ur Superettan 2014 och det tog tre säsonger innan laget skulle bli uppflyttade igen. Men återkomsten blev bara ett år långt och säsongen 2019 och 2020 spelade laget i Division 1 men nu är man i Superettan och det ser som sagt ut att bli en jobbig säsong för skåningarna som tippas åka ut. Vi kan bara hålla med och 2.20 på nedflyttning synas.

Statistik & Information Landskrona BoIS

Styrkor & Svagheter

Landskrona har inte direkt något namnkunnigt lag och många rutinerade spelare som representerat klubben har lämnat eller lagt skorna på hyllan. Nu måste man börja om och ta fram nya talanger ifrån de egna leden och det kan ta tid innan man har tillräckligt med klass för spel i Superettan. Ousmane Diawara är lagets guldklimp som vi förväntar oss ska lämna om inte allt för lång tid. 

Landskrona BoIS historia

Landskrona BoIS har en lång historia inom svensk toppfotboll då klubben gjort totalt 34 allsvenska säsonger. Det har aldrig blivit något SM-guld och sedan 2005 har laget inte spelat i Allsvenskan. Den andra delen av 10-talet var mörkt då laget spenderade fem av sex säsonger i Divison 1 och detr ser återigen ut att kunna bli en resa ner till Söderettan.

Kommentarer

Feedback