Annons

Odds på IK Brage - Superettan 2021

Borlänge kanske inte är kända för sina fantastiska fotbollsframgångar men IK Brage är en klubb med lång historia. På Borlänge Energi Arena spelar laget sina hemmamatcher som har plats för 6 500 åskådare. Även om Rolf Zetterlund inte längre tillhör klubben finns det definitivt potential i laget som dock saknar det där lilla extra för att nå en plats på övre halvan.

Odds på IK Brage - Superettan 2021

Odds på IK Brage i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 41,00
Topp tre 7,00
Topp åtta 2,00
Nedflyttning till div. 1 3,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: IK Brage - Superettan 2021

Det blir ömsom ris, ömsom ros i tippningen av IK Brage. Laget har visserligen en viss kvalité i truppen men saknar väl bredden och spetsen för att det ska bli en topp-placering. IK Brage ser helt enkelt inte så spännande ut för att bli något annat än ett mittenlag och vi tror faktiskt det kan bli en ännu sämre placering än så. Man har ingen riktig stöttepelare att luta sig mot när de blåser snålt. Därför tror vi IK Brage hamnar på negativt kval.

Information & Statistik: IK Brage

Styrkor & Svagheter

Truppen är helt okej men inte mycket mer än. Några av de mer profilstarka spelarna är Alexander Zetterström, Adrian Engdahl, Seth Hellberg och Lenoard Pllana. Lagkaptenen Robbin Sellin är också en viktig spelare som varit den stora ledaren. Men laget saknar den där riktiga briljansen för att kunna nå riktigt högt i Superettan 2021. Det skulle behövas 2-3 skickliga spelare till för att ta nästa steg.

Östers IF historia

IK Brage från Borlänge har funnits sedan 1925 och totalt spelat i Allsvenskan 18 säsonger. Det har dock inte blivit någon sejour i högsta serien sedan 1993 utan laget har etablerat sig som en klubb i Superettan. Där finns en del profiler som kommit från klubben genom åren, bland annat Lennart Samuelsson som kom med i världslaget vid VM i Brasilien 1950. Dessutom har Rolands Bulders, uppvärmningskungen och den lettiska landslagsspelaren, tillhör klubben. IK Brage är tillbaka i Superettan sedan 2018 efter att de haft en bra säsong i Division 1 Norra. Klubben har också en stabil inkomstkälla genom ungdomsturneringen Dalecarlia Cup.

Kommentarer

Feedback