Annons

Odds på GAIS - Superettan 2021

GAIS är en av de stora klubbarna i Superettan och laget skulle gärna ta steget upp till Allsvenskan. Men i Allsvenskan har laget inte funnit sig sedan 2012 och oddsen visar att det kan bli tufft även under den här säsongen för ”Makrillarna” att nå upp till högsta serien. Men det finns spännande spelare i laget och om allting stämmer kan GAIS var med och utmana i toppen.

Odds på GAIS - Superettan 2021

Odds på GAIS i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 15,00
Topp tre 4,20
Topp åtta 1,45
Nedflyttning till div. 1 15,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: GAIS - Superettan 2021

GAIS har ett ganska bra lag men det är inte tillräckligt för att det ska bli någon uppflyttning till Allsvenskan nästa år. Istället tror vi att de hamnar någonstans i mitten av tabellen. Media och experter tror att GAIS blir åtta och vi tippar något liknande. Mellan 7-10 lär GAIS hamna under Superettan 2021.

Information & Statistik: GAIS

Styrkor & Svagheter

Det finns vissa spännande spelare i GAIS men det saknas framförallt den där supertalangen underifrån. Julius Lindberg kan förhoppningsvis bomma ut men i övrigt vimlar det inte av profilstarka talanger. Men GAIS har ändå ett relativt ungt lag då ingen spelare är över 30 i klubben. Med Aiham Ouosoum på lån och Adnan Maric på free transfer har man fått in kvalité. Men det saknas den där riktiga spetsen för att det ska kunna fungera hela vägen för GAIS.

GAIS historia

GAIS grundades den 11 mars 1894 och har en lång och stolt historia i elitfotbollen. Laget spelar sina matcher i Göteborg på Gamla Ullevi. Under klubbens långa historia har de vunnit SM-guld fyra gånger varav senast 1954. De är också Svenska Cupen-mästare 1942 har blivit Allsvenska seriemästare två gånger utan att ta SM-guld. Idag var det dock länge sedan GAIS var något topplag utan sedan 2012 har GAIS tillhör Superettan.

Kommentarer

Feedback