Annons

Odds på Falkensbergs FF - Superettan 2021

Falkenbergs FF är tillbaka i Superettan efter två år i Allsvenskan. Klubben hoppas att återkomsten blir kortvarig men det kan bli tufft för klubben att ta sig tillbaka på direkten med tanke på hur konkurrenterna rustat upp. Samtidigt har Falkenberg, mycket tack vare inlånad hjälp, ett lag som kan vara med i kampen om de allsvenska platserna om de presterar på max.

Odds på Falkenbergs FF - Superettan 2021

Odds på Falkenbergs FF i Superettan Högsta odds Spelbolag
Vinner Superettan 15,00
Topp tre 5,00
Topp åtta 1,45
Nedflyttning till div. 1 5,00

ALLA ODDS PÅ SUPERETTAN

Speltips: Falkenbergs FF - Superettan 2021

Falkenberg har ett lag som har tillräckligt med kvalité för att utmana i toppen. Edi Sylisufaj är den största stjärnan tillsammans med Christoffer Carlsson och Bajen-lånet Kalle Björklund. Men även om många tror att FFF kommer finnas med i toppen tror vi det kan bli en svår återkomst. Det finns inte riktigt kvalitén över hela truppen för att nå topp 3 utan vi tror Falkenberg istället hamnar fyra eller femma i tabellen.

Information & Statistik: Falkenbergs FF

Styrkor & Svagheter

Falkenberg har ett lag med en bra blandning av gammalt och ungt. Det finns spets i laget men också bredd vilket brukar vara en styrka. Offensiven med Edi Sylisufaj, Christoffer Carlsson och Anton Wede ser riktigt intressant ut. Att de fått in Kalle Björklund i mittlåset från Hammarby kan också innebära en stabilare defensiv än den vi fick se i Allsvenskan förra säsongen. Laget saknar kanske ytterligare en anfallare för att kunna hota ordentligt men har definitivt en trupp för topp 5.

Falkenbergs FF:s historia

Falkenbergs FF spelade allsvensk fotboll så sent som förra säsongen men det räckte in till. Klubben grundades 1928 men det skulle dröja till 2003 innan de nådde elitfotboll då laget tog klivit upp till Superettan. Efter elva raka säsonger där lyckades laget till slut ta sig upp till Allsvenskan där de spenderade tre raka säsonger mellan 2014 - 2016. Men efter tre år åkte man ur och spelade i Superettan 2017 och 2018. Men 2019 var man tillbaka i toppen och klarade kontraktet samma år. Men under 2020 räckte det inte till och nu är laget tillbaka i Superettan.

Kommentarer

Feedback