Reklam

Wolverhampton - West Ham: (AH: +0,75) 2

Matchcenter
4 december 2019 at 20:30 - Fotboll, England - Premier League
Molineux Stadium    Andre Marriner
3 dec 2019 at 23:29 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 22:22) 03/12
27
0
Chance (1-X-2) including handicap: 17-28-55%
Spelvärde: 116,30%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Wolves tufft matchade till denna matchen
- West Ham bytte formation mot Chelsea som gav resultat
- West Hams försvar såg stabilare ut med Martin i mål istället för Roberto.

Wolves är inne i ett ruskigt tight spelschema för tillfället och kommer att spela sin 4:e match på 12 dagar! Innan förra helgen var det bortamatch i Europa League som sliter ännu mer på truppen och till skillnad från t ex Manchester United spelade Wolves med sitt ordinarie lag. Nuno har spelat med nästan samma startelva de senaste tre matcherna. Till denna matchen har man också en dag mindre vila än West Ham då man spelade med på söndagen mot Sheffield United där man såg ganska energilösa ut. Nuno har inför denna matchen varit ute och klagat på det enligt honom orimliga spelschemat.

I West Ham har det sett riktigt dåligt ut sedan Fabianski gick av skadad för någon månad sedan. Där ersättare Roberto släppt in varenda boll som kommit mot honom. Senaste matchen mot Chelsea bytte Pellegrini målvakt till Martin som fick hålla nollan och försvarsspelet såg stabilare ut överlag. Han bytte också formation till ett mer defensiv uppställning med Felipe Anderson mer centralt och Snodgrass och Fournales på kanterna.

West Ham är väldigt upp och ner i sina prestationer men tycker att de har större chans än vad marknaden tycker och väljer att spela West Ham +0,75AH

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback