Annons

Speltips : Wolverhampton Wanderers - Liverpool: 1 (Över 2.5 skott på mål)

Matchcenter
16 september 2023 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Molineux Stadium    Michael Oliver
12 sep 2023 at 19:41 (Uppdaterad 17 sep 2023 at 08:43) 12/09
5
0

Premier League

Chans: 66%
Spelvärde: 106,26%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Vi är äntligen tillbaka efter landslagsuppehållet med ligafotbollen där jag har hittat ett bra spel till lördagens tidiga match på Molineaux Ground.

Vargarna har bra offensiv kvalité

Många har räknat bort det här Wolves helt och placerat laget bland de tre som kommer få spela i Championship nästa säsong, men efter den inledning de bjudit på tycker jag de har visat klart bättre än konkurrerande lag i bottensnacket.

Många höjde på ögonbrynen när den spanska tränaren Lopetegui lämnade men ersättaren Gary O'Neil, som haft fina framgångar senast i Bournemouth fortsätter visa att han har en ljus framtid som manager.

Jag tycker klubben har gjort det smart när flera föredettingar fått lämna som typ Neves och Diego Costa till förmån för nya hungriga profiler.

Cunha, Silva, Hwang och Kalajzdic framåt är några jag tycker visat prov på fin form och klass i inledningen av Premier League 2023/24.

Liverpool imponerar

Klopps lag har på förhand känts lite uträknade som topplag den här säsongen men har i inledningen visat bra form. Inte minst senast mot Aston Villa som laget körde över helt hemma på Anfield.

Tre raka segrar och ett självförtroende i laget där den nya ungerska spelaren verkligen tagit för sig direkt vilket är kul att se.

Tycker kanske att Reds kliver in som något för stora favoriter mot ett svårspelat Wolverhampton som inte kommer visa någon respekt på lördag.

Tips Wolves - Liverpool

Jag lägger 1x2 marknaden åt sidan och väljer istället att satsa på ett specialspel som på förhand känns väldigt bra.

Wolves Över 2.5 skott på mål handlar det om och vi får 1.61 på Bet365. Inget roligt odds i mångas ögon kanske men med en blick hos Unibet står samma spel i 1.43 som känns mer rätt.

Liverpool har släppt till 3 skott på mål + i samtliga ligamatcher så här långt medan hemmalaget haft 3+ skott på mål i 3/4 matcher, där bland annat laget hade 6 på Old Trafford mot Man United.

Det känns mycket troligt att Wolverhampton kommer hamna i underläge någon gång den här matchen som bör leda till att man måste gå framåt. Det finns som jag nämnde tidigare flera spelare som inte är blyga för att ta skott heller.

Den låga linan plockas till ett utstick odds.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 25 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
19:00 IFK Värnamo - Sirius: 2 (Över 1.5 mål)
2,55
Lägg spel
Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback