Annons

Speltips : West Ham United - AZ Alkmaar: 1

Matchcenter
11 maj 2023 at 21:00 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
London Stadium    Halil Meler
9 maj 2023 at 13:10 (Uppdaterad 11 maj 2023 at 22:53) 09/05
30
0

Europa Conference League

Chans (1-X-2): 65-20-15%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Interwetten Till Interwetten
Vi rekar första mötet i semifinalen mellan West Ham och AZ Alkmaar som spelas på London Stadium kommande torsdag.

West Ham ska gå hela vägen

Efter den starka segern i Premier League mot Manchester United i helgen som var tog Hammers blytunga poäng i kampen om nytt kontrakt. Det känns nu mer eller mindre klart och man kan fokusera på att ge fansen lite plåster på såren genom att ta hem Europa Conference League.

West Ham har haft lekstuga i cupen så här långt där man vunnit samtliga matcher relativt enkelt. I kvartsfinalen vände man på halvfart och slog belgiska Gent med 4-1 på hemmaplan.

Laget har tidigare under säsongen vunnit mot Anderlecht två gånger och det är ett lag som AZ hade stora problem med i kvarten.

David Moyes har fått igång sitt gäng på slutet och vill avsluta säsongen på ett bra sätt där man nu ska förvara favoritskapet i ECL.

AZ Alkmaar väger för lätt

Jesper Karlsson är fortfarande på skadelistan för den holländska klubben som inte riktigt är med och slåss i toppen den här säsongen.

Laget tog en imponerande seger i ECL mot Lazio, men det var mycket tack vare vår svensk som nu fortsatt ser ut att missa avslutningen.

Jag såg hemmamatchen mot Anderlecht där man var det klart bättre laget, men tycker det väger lite för lätt samt finns frågetecken till defensiven.

0-0 senast mot Ajax i ligan var ett steg i rätt riktning men det kommer kräves så mycket mer mot detta Premier League lag.

Bettingtips West Ham - AZ Alkmaar

Raka vinsten för West Ham blir mitt speltips då vi får ett odds som sticker ut en bit hos Interwetten till 1.65.

Hemmalaget är starkare på samtliga positioner. Utan Jesper Karlsson med så saknas den spelare som skulle kunna röra om en del på egen hand.

Självklart vill Londonlaget duka upp bordet inför returen i Holland. Är man i en semifinal spelar det inte någon roll vilken cup det handlar om utan full fokus och bästa tänkbara elva förväntar jag mig på torsdag.

Segern mot Man U senast är en skaplig boost att bygga vidare på. Nej jag blir inte förvånad om vi ser 2,3-0 när domaren blåser av.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback