Reklam

West Ham - Everton: Under 2,5 Mål

Matchcenter
18 januari 2020 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Andre Marriner
16 jan 2020 at 09:15 (Uppdaterad 18 jan 2020 at 17:52) 16/01
15
0
Chans (över-under): 45-55%
Spelvärde: 109,45%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Två nya tränare i bägge lagen, som prioriterat defensiven
- Fabianski och Fredricks borta för West Ham
- Troligtvis 5-backslinje i West Ham

West Ham förlorade förra omgången mot Sheffield United med 1-0. Fabianski klev av tidigt i matchen och Martin ersatte honom och stod för ett misstag sällan skådat på denna nivån när han gav Sheffield friläge efter en misslyckad inspark(!)
Förra gången West Ham hade Fabianski skadad kollapsade försvaret totalt när Roberto tog över efter honom, men när Martin sedan fick ta över var försvarsspelet betydligt stabilare. Misstaget senast händer inte igen och i övrigt var han ganska stabil och verkade kunna borsta av sig det misstaget. Marknaden har överreagerat på att Fabianski saknas. West Ham har värvat in målvakten Randolph för någon dag sedan som har varit i West Ham förut och gjorde det helt ok. Finns i dagsläget inga säkra uppgifter på ifall Matin eller Randolph kommer att stå. Roberto kommer i alla fall inte att stå.

Moyes har fokuserat på försvarsspelet och West Ham spelar mer direkt nu under Moyes och dragit ned risken signifikant på egen planhalva som resulterat i ett baklängesmål på två matcher (Som var dundertabben från Martin). Moyes har börjat gå tillbaka till 5-backlinjen som han använde sig av i sin förra sejour i West Ham.

Everton har haft stora försvarsproblem denna säsongen och vilken backlinje som än har formerats har det sett oerhört virrigt ut. Men när Ancelotti tog över för fyra matcher sedan, har han identifierat att försvarsspelet måste förbättras och har börjat få ordning på det, som Italienska tränare har en tendens av att kunna göra på ett utmärkt sätt.
På de fyra matcher Ancelotti har varit ansvarig har Everton släppt in tre mål på fra matcher där två av dem var mot Manchester City.

Tycker att marknaden ligger fel och överreagerar på att Fabianski är borta. Försvarsspelet har blivit bättre för både Everton och West Ham med sina nya tränare och att får U2,5 till över 1,99 finns det värde på.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback