Reklam

West Ham - Crystal Palace: Över 2,5 Mål

Matchcenter
5 oktober 2019 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
London Stadium    Michael Oliver
5 okt 2019 at 01:31 (Uppdaterad 5 okt 2019 at 20:26) 05/10
30
+1
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-2
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Fabianski avstängd i West Ham
- Milivojevic är avstängd i Crystal Palace
- Offensivt skicklige Lanzini är tillbaka efter känning.


West Ham har en av seriens bästa målvakter i Fabianski borta efter att ha gått ut skadad i senaste matchen mot Bournemouth. Det är den viktigaste pusselbiten och tryggheten i West Hams försvar. Och det är verkligen inte i försvarsspelet West Ham är som starkast. In kommer Roberto som är ny inför säsongen och gav ett riktigt osäkert intryck när man kom in mot Bournemouth. Annars har West Ham inga skador på offensiven och Lanzini har tränat fullt under veckan redo för att starta, West Ham under Pellegrini är offensivt balanserat och blir ofta väldigt chansrika matcher.

Crystal Palace har Milivojevic avstängd till denna matchen och är väldigt viktig för balansen i laget. För de flesta lag när dessa spelartyper saknas brukar det bli fler målchanser. Troligtvis ersätter McCarthy och de kommer märkas att Milivojevic saknas. Crystal Palace offensiv kretsar kring Zaha och han kommer att starta.

Sammanfattningsvis kommer Fabianski vara ett stort avbräck för West Hams försvar och tycker inte marknaden har prisat in det. Plus att för Crystal Palace är deras balansspelare avstängd vilket jag tycker talar för flera mål i matchen. Tycker det iaf är 60% chans och hittar då bra spelvärde till 1,80 hos Coolbet

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback