Reklam

Vinner Stina Nilsson ett lopp under säsongen: Ja

5 november 2020 at 12:00 - Världscupen
12 apr 2020 at 11:39 12/04
91
0

Världscupen

Chans: 33%
Spelvärde: 132,00%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 6/10
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Stina Nilsson kommer vara med och hugga flera gånger redan under sin första säsong som skidskytt och jag tror hon kan vinna ett lopp.

Man ska veta en sak med alla experter när det gäller skidskytte. De överskattar svårigheten i skyttet. Att lära sig skjuta är inte svårt. Stina Nilsson kommer på bara några månader kunna skjuta fullt på träning utan ansträngning. 

Stina Nilsson kommer inte behöva skjuta snabbt

Sen finns det andra grejer. Som att skjuta snabbt, det kommer ta tid innan Stina Nilsson kan det. Och att skjuta med puls, det är också svårare. Men det finns saker som talar för henne där också.

Hon kommer inte behöva skjuta snabbt. Hon kommer vara helt överlägsen i spåret och ta många sekunder på varje varv på konkurrenterna. Kort sagt, hon kan lägga bort många sekunder på vallen.

Totalt överlägsen i spåret

Hon kan också välja att gå på halvfart i spåret och då knappt ens ha puls när hon kommer in på vallen utan att åka långsammare än konkurrenterna. Man ska veta vilken gigantisk skillnad det är mellan den av världens bästa längdskidåkare och en skidskytt. Om Stina Nilsson mött någon av de bättre skidskyttarna, säg Hanna Öberg, i ett lopp över 10 km utan bössa skulle det handla om minuter i segermarginal. 

Stina kommer skjuta bort sig totalt i massor av lopp, men hon kommer säker ha ett par sprintlopp där hon skjuter två eller tre bom. Då kan hon vinna. Skjuter hon en bom i någon sprint, vilket också är möjligt, vinner hon garanterat. Så mycket snabbare än de andra kommer hon vara. 

Mer överlägsen än Bö

Johannes Bö är helt överlägsen i spåret på herrsidan. Stina Nilsson kommer nästa säsong vara mycket mer överlägsen i spåret på damsidan än vad han är. Och jag tror som sagt att hon kommer vifta in de flesta skotten vid något tillfälle. 

Läs allt om alla odds på Stina Nilsson här på Betting.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback