Reklam

Valencia - Chelsea: Över 3,0 Mål

Matchcenter
27 november 2019 at 18:55 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Estadio Mestalla    Felix Zwayer
26 nov 2019 at 00:03 (Uppdaterad 27 nov 2019 at 20:52) 26/11
37
+1
Chance (over-exact-under): 40-33-27%
Spelvärde: 117,80%
Lägsta spelbara odds: 1,68
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-2
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
- Skadedrabbat Valencia, viktige mittbacken Garay och centrala mittfältare Kondogbia saknas
- Chelsea har under Lampard bara blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått
- Två målglada lag

Valencia har drabbats av flera skador. Nyligen viktige mittbacken Garay som är generalen där bak i Valencia. Kondogbia är också skadad som ersattes i helgen av Wass och med Parejo bredvid är ett betydligt offensivare balanserat mittfält än med Kondogbia. Matchen är otroligt viktig då både Ajax, Chelsea och Valencia har 7 poäng vardera. Valencia vann premiären med 1-0 vilket betyder att det finns anledning för Chelsea att gå för att vinna med två mål eftersom att inbördes  möten går före målskillnad i CL.

Chelsea har varit väldigt offensivt balanserat under Lampard. Senast mot Manchester City skruvade man på mittfältet och balanserade upp det mer med Kanté, Kovacic och Jorginho. Kanté var tillbaka efter att varit borta för skada, men tror inte att Lampard vågar matcha honom för hårt nu (inget bekräftat ännu) och troligt mittfält är Kovacic, Jorginho och Mount vilket skulle vara fördel för överspel.

Sammanfattningsvis är Chelsea väldigt offensiva under Lampard och gör mycket mål samtidigt som försvarsspelet inte stabilt. Valencia har viktiga spelare för balansen på laget borta till matchen.
 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback