Annons

Speltips : Ungern - Kamerun: 1 (-14.5 handicap)

Matchcenter
2 december 2023 at 20:30 - Handboll, World Championships | f
Arena: Helsingborg Arena (neutral)    Andrej Budzak
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Handbolls VM 2023

Chans: 62%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 3/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Det var ingen vacker syn när vi såg Kamerun spela mot Montenegro i torsdags. Jag förväntar mig en ny förnedring när Ungern står för motståndet.

Det spelas dam VM handboll i Helsingborg där Grupp B avgörs. Här har vi ett Ungern som på förhand står som favoriter till gruppsegern och de ska nu möta ett riktigt skräpgäng i form av Kamerun.

Då mästerskapet har utökats i antalet deltagande nationer så återfinns ett gäng riktigt usla lag och ett av dem är just detta afrikanska "lag". 

Det skrev historia i premiären där det dröjde hela 25 minuter!! innan Kamerun spräckte nollan mot Montenegro. Matchen slutade tillslut 25-11 och nu väntar troligtvis ett betydligt tuffare motstånd för Kamerun när Ungern alltså står på tur.

De rankas faktiskt enligt oddsen just nu som turneringens sjätte bästa lag och jag har valt att syna -14.5 till 1,75 hos SpeeedyBet som sticker ut något i mängden.

Ungerskorna som i sin premiär totalt slaktade Paraguay med 35-12 lär gå mot liknande siffror mot ett minst lika dåligt motstånd.

Se här för fler handbolls vm tips!

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback