Annons

Dam-VM handboll speltips 2023

Uppdaterad
Michael.Pettersson Michael.Pettersson
Med en lång bakgrund i sport- och bettingbranchen har jag med glädje hamnat hos Betting.se för att fortsätta leverera vinnande speltips och andra intressanta texter för odds och spel. Fotboll är den sport som ligger hjärtat närmast men jag har även en framgångsrik period som oddssättare på svensk hockey, hos ett av Sveriges största spelbolag.
Visa mer
Show less

Nu är det dags för Sverige att spela dam-VM i handboll igen när vi kliver in i världsmästerskapet 2023 och denna gången kommer en del av landslagets matcher att spelas hemma i Göteborg. Vi kommer här att gå igenom de hetaste och mest värdefulla speltipsen på VM i handboll för damer. Häng med för att ta del av de bästa speltipsen och glöm inte heller att kolla in de senaste odds VM handboll damer.

100% upp till 500 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Upp till 500 kr i välkomstbonus!
Bra utbud och odds
Smidiga utbetalningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 6.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 6000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Gäller endast nya kunder vid första speltillfälle
Villkor och krav:  Referera till ComeOn för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande+18. Välkomstbonusen gäller endast nya kunder vid första speltillfälle. Min insättning 100 kr. Max bonus 500 kr.

100% upp till 1000 kr!

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
100% upp till 1000 kr
Höga odds
Snabba insättningar
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 4.00x insättning och bonus till minsta oddset 1,80.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 8000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Ytterligare villkor: Välkomsterbjudandet kan hävdas genom att välja bonusen i insättningsmenyn innan den första insättningen har genomförts, endast nya spelare.
Villkor och krav:  Referera till Bethard för T&C I sin helhet gällande detta erbjudande18+. Gäller nya kunder. Maxbonus 1000 kr. Min insättning 100 kr.

100% upp till 1000 kr

Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs recension
Betting med enkel registrering
Ingen störig reklam via SMS eller e-post
Helt skattefria vinster
Innehåller reklamlänk | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se.
Läs fullständiga regler och villkor här.
Omsättningskrav: 20.00x bonus till minsta oddset 1,50.Om du utnyttjar den maximala bonusen måste du därför omsätta 20000 kr inom 60 dagar innan det går att göra ett uttag.

Villkor och krav:  Referera till SpeedyBet för T&C I sin helhet gällande detta erbjudandeEndast en välkomstbonus per svenskt personnummer är tillåten. Detta erbjudande gäller endast för nya spelare som gör en insättning och är över 18 år.

Här hittar du de bästa speltipsen på handbolls-VM 2023

Vi på Betting strävar efter att ge dig grymma speltips på en mängd olika marknader och sporter. När det kommer till handboll och mer specifikt dam-VM i handboll 2023, så sitter vi inne på en hel del godbitar till speltips. Våra experter är redo att ge dig de bästa speltipsen för turneringen på långtidsspel. Samtidigt som de kommer att vara grymt taggade och uppdaterade när VM väl är igång och ge dig grymma betting tips på alla turneringens matcher.

Handbolls vm damer spelschema

Vilket är det hetaste speltipset inför dam-VM i handboll 2023?

Nedan kommer samtliga speltips handbolls vm damer att ligga.

Speltips på vilka som vinner dam-VM i handboll 2023

Trots att det är ett VM vi har att göra med så är alla de stora favoriterna inför dam-VM 2023 europeiska landslag. Norge är både regerande europa- och världsmästare och de får bära titeln som stora förhandsfavoriter. Bakom lurar vårt kära Sverige och Danmark som precis som Norge är värdnationer. Förutom de nordiska länderna så är Frankrike, Spanien, Montenegro, Nederländerna och Tyskland länder som kan vara med och gå långt i turneringen. Vi tror dock att Norge fortsätter sin vinststreak och att man återigen tar titeln. Även om vi såklart hoppas på att Sverige kan vara med och utmana hela vägen till finalen. Norge vinner dam-VM i handboll 2023 till oddset 2.25 hos SpeedyBet.Till SpeedyBet!

Speltips på vem som vinner skytteligan i damernas handbolls-VM 2023

Det kryllar av grymma målskyttar i denna turnering. Vad vi måste ha med oss här är att det inte alltid är självklart att det vinnande laget också har skyttekungen i sitt lag. Norge vann det senaste guldet men skyttekungen blev Nathalie Hagman från Sverige med fina 71 gjorda mål. Norskan Nathalie Mörk vann skytteligan under det senaste EM-slutspelet. Vi tror att Nathalie Hagman fortsatt har en mycket bra chans att ösa in kassar. Annars finns Sandra Toft från Danmark som utmanare, precis som Stine Bredal Oftedal från Norge. Men vi väljer den svenska vägen här och tror på att Hagman kan fortsätta sitt fina målfacit under VM. Nathalie Hagman vinner skytteligan i damernas handbolls-VM 2023 till oddset 11.00 hos Betsson.Till Betsson!

För allt om damernas världsmästerskap och TV-tider, se handbolls vm damer tv tider!

FAQ speltips handbolls-VM damer 2023

Här nedan får du svar på de vanligast förekommande frågorna gällande speltips på världsmästerskapet i handboll för damer 2023.

Var hittar jag speltips på damernas handbolls-VM 2023?

Du hittar alla speltips för turneringen här på denna sida.  

Vilka speltips på dam-VM i handboll rekommenderar Betting?

Redan nu hittar du flertalet långtidsspel på sidan som går att spela på direkt. När världsmästerskapet är igång så hittar du alla speltips på de dagliga matcherna på den här sidan.

Vill du skriva speltips på Betting.se?

Om du vill skriva dina egna speltips på dam-VM och inte har ett konto hos oss. Så kan du skapa ett konto genom att klicka på “Skapa konto” i toppen av det högra hörnet på vår hemsida. Sedan följer du instruktionerna och när din profil är skapad väljer du bara alternativet “Lägg till nytt speltips”.

Bästa spelbolaget för damernas VM i handboll 2023?

Inget spelbolag är uttalat bäst på dam-VM 2023 i handboll, men vi rekommenderar spelbolagen SpeedyBet, Bethard och ComeOn. 

Feedback