Reklam

Tyskland - Sverige: Sverige - Under 0.5 mål i matchen

Matchcenter
23 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Fisht Olympic Stadium (neutral)    Szymon Marciniak
23 jun 2018 at 10:30 (Uppdaterad 23 jun 2018 at 20:52) 23/06
Kommentarer
Chans: 60%
Spelvärde: 135,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Tyskland har inte varit lika självklara i sitt agerande i inledningen av VM som vi är vana vid. Redan i vänskapsmatcherna inför VM hade Tyskland problem med spelet och att vinna matcher och formsvackan har följt med även in i VM. Mot Mexiko trodde nog tyskarna att de skulle ta en enkel seger men Mexiko visade från första minuten att de inte skulle ge sig så lätt och det chockade tyskarna, som sen förlorade med 0-1. 

Sverige gjorde det som förväntades av de resultatmässigt i alla fall mot Sydkorea, men spelmässigt tycker jag inte att det såg så bra ut. Man såg tydligt att Sydkorea inte är ett bra landslag och därför tycker jag att Sverige borde presterat ännu bättre. Idag måste man höja nivån rejält om man ska klara av en poäng mot ett desperat Tyskland.

Speltips:

Tyskland kommer ta den tid de behöver för att vinna den här matchen så jag tror inte på någon rivstart från deras håll. Sverige har haft ett uselt anfallsspel en längre tid nu och jag räknar absolut inte med att de kommer göra något mål mot Tyskland. Min tanke innan jag kika på oddsen var att spela på Tyskland vinst och att de håller nollan och för det förväntade jag mig runt 1.75, men sen såg jag att det gav 2.25 gånger pengarna på att Sverige ska göra under 0.5 mål i matchen! Det är bara att klicka in snabbt innan det har rasat ner till 1.70 på eftermiddagen! Sverige har helt enkelt inte kvalitet för att göra mål på Tyskland som har ett stabilt försvarspel. Hummels lär missa matchen men det ska inte spela någon större roll för man har ändå bra ersättare.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback