Annons

Speltips : Trelleborgs FF - Skövde AIK: 2 (+0 ah)

Matchcenter
5 november 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
Uppdaterad
6
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Superettan

Chans: 57%
Spelvärde: 109,73%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Ska Skövde AIK lycks med det omöjliga och lösa nytt kontrakt i Superettan? Jag hoppas det.

Även om det är en hel del motivation inblandat inför den här matchen så är det inte bara det jag går för. Är lite allergi mot just motivationsspel som jag påpekade i reken mellan Östersund - Öster, men den här känns bara helt rätt.

Skövde AIK har flytet just nu och återuppstått från de döda under höstens Superettan. Helt uträknad av alla så är man med två omgångar kvar på en kvalplats.

Laget har dessutom förtjänat det då man radat upp väldigt fina insatser. Bland annat nu senast när SAIK slog Utsikten med stabila 2-0.

Visst är det hemma på Södermalms IP som är starkast och har fyra raka vinster men jag tycker ändå Trelleborg borta på Vångavallens gräs är en match som borde passa Tobias Linderoths gäng väldigt bra med det fysiska kriget och skickliga försvarsspelet. Tränaren påpekade nyligen att man trivs otroligt mycket bättre på vanligt naturgräs.

Det är en mycket positiv stämning i laget som nu ska spela mot ett redan säkrat TFF i mitten av tabellen. Jag spelar Skövde AIK +0 ah och fegar lite. En poäng här nere är inte helt värdelöst så kanske kan bli lite avvaktande om matchen tickar oavgjort sent in på den andra halvan..

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback