Annons

Speltips : Tottenham Hotspur - Manchester City: Under 4.5 kort

Matchcenter
14 maj 2024 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Chris Kavanagh
Uppdaterad
5
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 61%
Spelvärde: 104,92%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 3/10
Expekt Till Expekt
Under tisdagskvällen bjuds vi på ett härligt möte i Premier League när Tottenham får besök av Man City i London.

City upp i topp inför sista omgången?

I helgen är det dags för sista omgången av Premier League 2023/24 och det blir en häftig final mellan Manchester City och Arsenal.

Frågan är om Pep Guardiola kommer ha allt i egna händer när det ska avgöras på söndag? Då måste hans lag ta 3 poäng i veckomatchen på Hotspurs Stadium.

Oddsen hos spelbolagen pekar tydligt på att de ska kunna lösa det där vi endast får dryga 1.40 på bortasegern och med tanke på den galna formen som de ljusblåa har så bör det bli en tuff nöt att knäcka för Spurs, som annars är en mardröms motståndare.

City kommer med fyra raka vinster och endast ett insläppt mål medan Tottenham äntligen lyckades vinna i helgen efter en tung period på fyra raka torsk.

Vid seger här skulle Ange Postecoglous lag endast vara en pinne bakom Aston Villa i fighten om fjärdeplatsen, som dock inte betyder lika mycket längre då även femteplatsen spelar i Champions League nästa säsong.

Chris Kavanagh snäll med korten

Matchens domare är mannen i rubriken. En man med gott tålamod som verkligen inte strösslar med korten i onödan.

Mr Kavanagh har det låga snittet på 3.89 gula kort per match i PL och med samtliga tävlingar inräknat ligger det ännu lägre: 3.68.

De sex senaste som den här domaren dömt i PL har slutat med mindre än 5 kort i matchen. Och när det gäller de båda lagen så har Chris delat ut 1.50 kort i snitt på Spurs samt 1.67 på City under denna upplaga.

Peps lag är klart snällast på plan av samtliga lag i ligan där man endast dragit på sig 49 gula kort så här långt. Näst minst har vi Arsenal på 58.

Gästerna har klarat sig utan varning i otroliga fyra raka matcher där det senaste och enda kortet på senaste 5 omgångarna kom mot Luton (De Bruyne).

Nu brukar visserligen just dessa drabbningar innehålla en hel del varningar historiskt men jag kan ändå inte blunda för underspelet här som känns riktigt bra på förhand.

En domare som håller väldigt hög nivå plus ett City som är ligans snällaste lag bör bli en formel som leder till Under 4.5 kort i matchen som blir mitt premier league tips hos Expekt till 1.72.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback