Reklam

Tottenham - Crystal Palace: Under 3,5 Mål

Matchcenter
3 april 2019 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
1 apr 2019 at 18:47 (Uppdaterad 3 apr 2019 at 22:39) 01/04
25
0

Premiär på nya arenan

Chans (över-under): 30-70%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365

I veckan är det fotboll igen och i Premier League så ska Tottenham spela en viktig match mot Palace. Tottenham som många vet, har byggt en ny arena och kommer att invigas i veckan mot Palace.

Vill inte börja dåligt

Tottenham trots sin dåliga form ligger fortfarande på en 3:e plats med 61 poäng och är med i kampen om Champions League plats. Tottenham hade ganska bra marginal ner till 4:an för bara nån månad sen men nu ligger Man United också på 61 poäng och både Arsenal och Chelsea på 60 poäng så tajt är det verkligen. Tottenham har inte vunnit i ligan sedan den 10:onde februari och nu senast åkte man på en 2-1 förlust mot Liverpool. Tottenham som många vet har byggt en ny arena och första matchen där kommer bli denna mot Palace. Jag tror att Tottenham inte vill börja dåligt och kommer nog att försöka styra spelet och ha kontroll hela matchen så man inte åker på något onödigt mål. Tottenham måste vinna den här matchen vilket sätter dem i en enorm tuff sits då pressen kommer va riktigt stor. Fansen vill såklart se laget briljera på den nya arenan och 3 poäng är ett måste, inte lätt uppgift för Tottenham.

Helt okej på bortaplan

Crystal Palace har varit helt okej på bortaplan med bland annat en vinst mo Man City med 2-3 som verkligen imponerade på många. Man har totalt 6 vinster på 15 bortamatcher och Palace vunnit deras 2 senaste bortamatcher. För Palace så gäller det att hålla i nu i sista spurten så att man inte börjar komma närmare Cardiff som just nu ligger på 18:onde plats med 28 poäng kontra Palace 36 poäng. Men att komma till den här matchen med inställningen på att man kan ta hem 3 poäng tror jag är att överdriva men Palace ska kunna hålla tätt där bak och försöka få med sig 1 poäng.

Mitt speltips: Under 3.5 mål i matchen

Mitt spel här är att det blir under 3.5 mål i matchen. I deras 16 senaste inbördes möten har det bara blivit över 3.5 mål en enda gång. I 7 raka inbördes möten har det blivit under 3.5 mål och i just denna speciella match för Tottenham vill man inte släppa till för mycket.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback