Reklam

Tottenham Hotspur - Burnley: Under 3,0 Mål

Matchcenter
7 december 2019 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Kevin Friend
6 dec 2019 at 22:08 (Uppdaterad 9 dec 2019 at 09:40) 06/12
Kommentarer
Chance (over-exact-under): 25-30-45%
Spelvärde: 115,05%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Nyckelfaktorer:
-Tottenham har släppt in mycket mål och marknaden har börjar övervärdera överspelen på Spurs.
- Mourinho har alltid lagt grunden i sina lag i ett stabilt försvarsspel och fokus senaste tiden bör varit där.
- Burnley under Dyche har hög prioritet på försvarsspelet.

Tottenham förlorade senast mot Manchester United med 2-1 på Old Trafford. Försvarsspelet såg ändå ganska stabilt ut och målen kom via ett skott från Rashford som målvakten Gazzaniga borde tagit och en onödig straff.
Troligtvis kommer Burnley ställa laget lågt och prioritera defensiven mot Tottenham och de har haft stora problem med att lösa upp ett lågt stående försvar, framförallt utan Eriksen.
Men senaste matcherna har Tottenham varit inblandade i matcher som innehållit många mål och fler mål än vad matchbilden visat, som gjort att marknaden övervärderat överspelen till denna matchen.

I Burnley förlorade man senast mot Manchester City med 4-1, vilket inte säger så jättemycket eftersom att Citys anfallsspel är topp tre i världen. Försvarsspelet har alltid under Dyche varit högt prioriterat och man kan oftast lita på att få en bra inställning av spelarna. Man har också en match mer vila än Tottenham vilket är en fördel för underpelet här.

Sammanfattningsvis har marknaden övervärderat överspelen till denna matchen och det är inte två så offensiva lag som marknaden visar. Därför kör vi ett underspel U3,0 till 1,89på Bethard

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback