Annons

Speltips : Tjeckien - Nordmakedonien: (AH: -1,0) 1

Matchcenter
10 juni 2024 at 18:00 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
Uppdaterad
3
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Träningslandskamp

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 40-30-30%
Spelvärde: 106,40%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 2/10
Hit/Miss: 2-1
LeoVegas Till LeoVegas
Det är dags för Tjeckiens sista genrep inför EM och det är Nordmakedonien som får äran att åka till Hradec Králové på måndag.

Bjuder på ett kortare speltips här till måndagens träningsmatch mellan Tjeckien och Nordmakedonien. Här tänker jag att hemmalaget ska ha goda chanser till att följa upp den senaste 7-1-krossen mot Malta med ny seger.

Lovande trend helt klart för tjeckerna inför EM 2024 där man har fyra raka segrar med sig och bara en förlust på de 12 senaste matcherna att luta sig tillbaka mot. 

Förutom den senaste krossen har man hunnit med att slå Armenien men även Norge på bortaplan under våren. Fina tider alltså och kanske har vi ett lag som kan bli en liten överraskning i Tyskland?

En nation som inte alls har någon god form/trend är Nordmakedonien som det just nu blåser en hel del i. Jag var i Skopje för några veckor sedan och pratade såklart fotboll med en del locals och vad jag förstod är det inte oväntat politik med korruption som stökar och har satt spillror i landslaget.

Under träningsmatcherna i år har man mött Moldavien (1-1), sedan blivit nollade både mot Montenegro (0-1) och nu senast 3-0 nederlaget mot Kroatien.

Aleksandar Trajkowski finns i anfallet  och är väl den spelaren son Tjeckien får se upp med men i övrigt finns det ingen Goran Pandev kvar direkt i en trupp som saknar stjärnor.

Håller nere insatsen men måste syna hemmalaget som såg riktigt pigga ut mot Malta och som vill ge fansen nya goda förhoppningar inför EM-premiären mot Portugal.

  • 500 kr freebet i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback