Annons

Speltips : Sverige - Serbien: Draw no bet: 1

Matchcenter
8 juni 2024 at 18:00 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
Friends Arena    Jasper Vergoote
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Träningslandskamp

Chans (1-X-2): 42-30-28%
Spelvärde: 106,44%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-3
Expekt Till Expekt
Sverige hoppas kunna studsa tillbaka på vinnarspåret igen när Serbien kommer på besök till Friends Arena under lördagen.

Zlatan hyllas på Friends

Vi kan förvänta oss fullsatt arena då det är en speciell kväll där ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic ska tackas av.

Bara en sådan här grej bör kunna boosta den svenska truppen några % kan tyckas och efter prestationen mot Danmark senast har jag ändå goda förhoppningar på seger.

Vi såg på Parken hur nya förmågor som Niclas Eliasson och Hugo Larsson tog för sig. Viktigt såklart för att höja konkurrensen gällande startplatserna till kommande kval.

Trots blandade resultat känns Jon Dahl Tomassons "fräsch" i spelidé och lagbygge men såklart en lång väg kvar till toppen där Sverige hör hemma.

Serbien slipar formen

Serberna laddar för EM 2024 men formen har minst sagt varit sval på slutet. Förlust senast mot Österrike 2-1 och innan det uddamålsvinst mot ett svagt Cypern.

Under våren har Serbien även hunnit med att spela träningsmatch mot Ryssland i Moskva där det blev storförlust med 4-0.

På bortaplan har faktiskt 4 av 5 senaste slutat med förlust. Dragan Stojkovic har minst sagt en del att fundera på till EM som bara är en vecka från start.

Det är ett namnkunnigt lag men kemin i den serbiska truppen känns inte helt perfekt samtidigt som de största stjärnorna kanske inte haft sina bästa säsonger ute med klubblagen.

Speltips

Mitt tips: Sverige Dnb till 1.80 hos Expekt.

Det är drygt två år sedan som vi mötte Serbien i Nations League hemma på Friends Arena. Förlust 1-0 blev det då efter Luka Jovic mål men det var under en väldigt tung period i Janne Anderssons eran så helt klart mer optimistiskt läge nu.

Tvärtom läge för motståndarna som under det senaste året bara lyckats vinna mot lag som Bulgarien, Montenegro samt Cypern.

Stojkovic lär vilja göra det bästa för att hitta formen men samtidigt tror jag det lär roteras och inte riskeras allt för mycket då vi är så pass nära EM premiären.

Får Sverige ordning på försvarsspelet som sett något instabilt ut så kan vi greja revansch. Alexander Isak som haft en fantastisk säsong i Premier League såg pigg ut senast och kanske börjar det släppa även i den blågula tröjan.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback