Annons

Speltips : Sverige - Portugal: 1

Matchcenter
22 januari 2023 at 20:30 - Handboll, World Championships
Arena: Scandinavium Arena (neutral)    Charlotte Bonaventura
Uppdaterad
59
0
Skriver odds- och spelartiklar samt delar speltips här på betting.se. Har en gedigen bakgrund inom spelindustrin där jag jobbat flera år som oddsättare på flera av de största spelbolagen. Du kan lita på att jag håller dig uppdaterad med det senaste och bästa inom sport- och spelvärlden.
Visa mer
Show less

Sverige kommer aldrig slå av på takten

Chans (1-X-2): 70-15-15%
Spelvärde: 102,90%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 32-30
Bethard Till Bethard
Gruppavslutning i handbolls VM 2023 och matchen har faktiskt ingen betydelse men i det här fallet är det nog nästan positivt för spelet.

Det är klappat och klart i Sveriges grupp i Handbolls-VM. Eller ja, så gott som i alla fall. Sverige är klara som gruppsegrare. Ungern ska bara raska av Kap Verde. Och så är det klart att Sverige och Ungern går vidare. Portugal kommer inte gå vidare. Men som sagt, det innebär nog bara att det här spelet blir ännu tryggare.

Sverige kommer hålla fokus

För de som sett Sveriges matcher i VM hittills, de vet hur det sett ut. Det har inte spelat någon roll vad det stått i matchen. Om Sverige varit i problem, om det varit jämnt, eller om man varit överlägsna. Fokuset och samspelet med hemmapubliken har varit helt fantastiskt. Spelet har inte varit perfekt hela tiden för svensk del men det har sett bra ut och framför allt har det känts mer stabilt än det gjort på länge för svensk del.

Sverige vill inte göra publiken besviken

Sverige kommer göra det som krävs för att vinna den här matchen. Det finns inte en chans att man kommer vilja göra hemmapubliken i Scandinavium besviken i den sista svenska matchen som spelas i den arenan för den här gången.

Vidare så är Sverige en av de främsta favoriterna till att vinna handbolls VM. Portugal är inte ett dåligt landslag, men man är inte ens nära att vara på den nivån. Ser man till lagens prestationer hittills under turneringen är det klasskillnad.

Sverige vinner även om nyckelspelare vilas

Man kan så klart oroa sig för att Sverige kommer vila nyckelspelare lite grann i den här matchen men det har man faktiskt gjort i hela turneringen. Man har inte gått hårt på en enda spelare och samtliga känns friska. Det spelar heller inte så stor roll om någon vilas. Visst, Gottfridsson och Pallicka exempelvis sticker ut. Sverige är bättre med dem på banan. Men bredden i det svenska laget är fantastisk och man kommer vinna den här matchen även om man går hårdare på de spelare som annars inte är startspelare.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback