Annons

Speltips : Sparta Prague - Liverpool: H. Elliot Ö 0.5 skott på mål

Matchcenter
7 mars 2024 at 18:45 - Fotboll, Europa - Europa League
epet Arena    Jose Sanchez
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Europa League

Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 3/10
Hit/Miss:
Expekt Till Expekt
Liverpool åker ner till epet ARENA i Prag för första mötet mot Sparta i EL-slutspelet. Jag har siktat in mig på en spelare hos gästerna som ska bjuda på ett skott på mål.

Harvey Elliot tar stort ansvar

Han är fortfarande bara 20 år gammal men känns som varit med hur länge som helst redan. Tycker man ser en klar mognad hos spelaren när han kliver ut tillsammans med sina jämngammla juniorer.

Till det första mötet med Sparta Prag på torsdag i Europa League kommer vi troligtvis få se Jurgen Klopp på nytt ställa ut en reservbetonad elva där just Elliot kommer få ta stort ansvar framåt på nytt.

På 23 framträdanden i Premier League den här säsongen har Elliott lossat av 28 skott med en inte allt för smickrande 32% som gått på mål.

Nu verkar det som att han kommer få en plats i anfallstrion där det pratas om Gakpo och Koumas. Slipper vi avslutsglada herrar som Luis Diaz, Nunez och Salah så räknar jag med att Harvey kommer få betydligt mer utrymme här.

Formen går inte att klaga på från spelarens fyra senaste starter där han gjort ett lysande jobb när flera nyckelspelare varit borta. Självförtroende på topp och jag tycker även att oddset på målskytt till 6+ är spelvärt.

Cmon Reds!

 

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback