Annons

Slutsegrare US Open: Carlos Alcaraz - Speltips & Rekar

29 augusti 2022 at 17:00 - US Open
8 maj 2022 at 12:01 (Uppdaterad 12 sep 2022 at 08:58) 08/05
393
0
Chans: 38%
Spelvärde: 304,00%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
300% spelvärde. Jag har lagt speltips här på Betting i några år men aldrig något sånt här. Ett av tidernas bästa odds.

Stora ord, definitivt. Jag har skrivit om tennis speltips i 15 år. Jag har följt tennis dagligen i 20 år. Det här är troligen det bästa oddset som jag någonsin sett. 

Vad handlar det då om?

Jo, det handlar om Carlos Alcaraz som precis tagit över som världens bästa tennisspelare. Om ett knappt halvår när US Open spelas är det troligt att han är överlägset bäst. Och den prognosen är väldigt säker skulle jag säga. Om inte Alcaraz är bäst i världen och favorit när den här turneringen startar, då har det hänt något alldeles utöver det vanliga.

Favoriten i en Grand Slam-turnering har de senaste åren i undantagsfall stått i under 2 gånger pengarna men oftast mellan 2 och 3 gånger pengarna. Frågan är då, hur stor favorit kommer Alcaraz vara? Det är väl lite oklart. Det går så klart inte att gissa med någon slags exakthet. Men Djokovic kommer ju troligen vara med, Nadal likaså, även Medvedev. Det kommer finnas utmanare. 

Men oavsett om utmanare finns. Alcaraz är redan bäst i världen. Han har utvecklats enormt mycket senaste månaderna och mycket talar för att han kommer utvecklas mycket närmaste månaderna också. 

8 gånger pengarna. Jag tror att ni alla förstår att det är ganska högt. Som jämförelse står Djokovic i 2,40 och Medvedev i 3,50. Det är nog dags att uppdatera de där oddsen men innan dess, spela en slant. Det kommer vara den bästa tennisinvesteringen någonsin, oavsett om Alcaraz nu vinner eller inte.

Du kan hitta aktuella speltips och bettingtips hos Betting.se!

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback