Annons

Speltips : Semi-final: THEOZ vinner semifinalen

4 mars 2023 at 00:00 - Entertainment, Sverige - Melodifestivalen |
2 mar 2023 at 21:23 02/03
25
0

THEOZ storfavorit i semifinalen i Mello

Chans: 50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Bet: 6
Expekt Till Expekt

Det och lördag vilket betyder dags för Melodifestivalen och även om det inte är årets bästa låtar som deltar i semifinalen i Meodifestivalen finns det garanterat en hel del spelvärde.  

Jag har fastnat för Theoz. Även om hans följarbas är ganska limiterad till den yngre generationen så går det inte att blunda för att hans bidrag har över 350 000 views på youtube och över 2 miljoner strömningar på spotify. Det går att jämföra med Kiana, andrahandsfavoriten, som har 77 000 views på youtube och 320 000 strömningar på spotify.

Det går dock inte att helt snöa in sig på antal lyssningar, men när Theoz är så pass överlägsen övriga startfältet måste man hålla honom som storfavorit.

Det intressant med Theoz är att historien mycket väl kan upprepa sig. Förra året gick han nämligen också via andra chansen och sluta tillsist på sjätteplats om jag inte minns fel. Låten sätter sig lite med tiden och den är väldigt trall-vänlig.

Theoz fick 78 poäng i sin deltävling. Det vittnar om hur jämnt det var, kanske att låten förtjänade ett bättre öde än semifinal? Endast Victor Crone fick fler poäng i sin deltävling.

Speltips Melodifestivalen semifinal

Expekt har generellt bäst melodifestivalen odds och erbjuder hela 2,35 på att THEOZ vinner den här semifinalen. Det är 35 punkter högre än Betsson, och jag väljer att håller med Betssons odds här. Theoz ska ha cirka 50% chans att vinna semifinalen.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback