Annons

Roma - Lazio: x - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 november 2022 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Daniele Orsato
3 nov 2022 at 14:32 (Uppdaterad 6 nov 2022 at 20:02) 03/11
12
0

Serie A - omgång 13

Chans (1-X-2): 30-50-20%
Spelvärde: 180,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-1
NordicBet Till NordicBet
Vi rekar Romderbyt mellan Roma - Lazio som spelas på söndag, 6/11 på Stadio Olimpico. Få högsta odds på matchen hämtat från vårat matchcenter.

Roma

Under söndagen tar Roma emot stadsrivalen Lazio för att kriga om tre viktiga poäng. Efter 12 spelade omgångar i Serie A har Roma tagit 25 poäng, vilket placerar dem på en fjärde plats i tabellen. Mourinho har onekligen gjort ett bra jobb med klubben sedan han tog över och framtiden ser i dagsläget ljusare ut än på länge.

Trots att lagets stora sommarvärvning Paulo Dybala har missat de senaste fem matcherna har Roma gjort det bra och kommer till matchen mot Lazio med en relativt fin form. Nu väntar dock en tuffare utmaning än tidigare och vill man befästa sin plats i toppen av tabellen gäller det att man vinner. Roma är favoriter i matchen. Det är sådana här matcher Mourinho och hans gäng behöver vinna för att ta ytterligare steg i utvecklingen.

Lazio

Precis som Roma har Lazio gjort en hyfsat bra säsong hittills. Faktum är att det bara skiljer sig en poäng mellan stadsrivalerna och matchen på söndag handlar om mer än bara tre poäng. Lazios stora målkung Ciro Immobile har varit skadad i de tre senaste matcherna men förväntas vara tillbaka på söndag.

I den senaste omgången stod Lazio för en riktig plattmatch när man förlorade mot Salernitana trots ledning i halvlek. Vill man ta poäng mot Roma i derbyt finns det inget utrymme för liknande kollapser. Lazio har en målskillnad på 24:8 hittills och lagets stora problem har varit att man tappar poäng i vad som på pappret ska vara enkla matcher. Kan Lazio skaka av sig förlusten senast har man absolut goda möjligheter att ta poäng.

Jämför oddsen i vårat matchcenter!

Roma fem senaste:

Verona – Roma 1-3

HJK Helsinki – Roma 1-2

Roma – Napoli 0-1

Sampdoria – Roma 0-1

Betis – Roma 1-1

Lazio fem senaste:

Lazio – Salernitana 1-3

Lazio – Midtjylland 2-1

Atalanta – Lazio 0-2

Lazio – Udinese 0-0

Lazio – Sturm Graz 2-2

Mitt speltips Roma – Lazio

Söndagen bjuder på ett spännande Romderby mellan två klubbar som båda fightas om Champions League-platserna. På förhand känns detta som en mycket jämn tillställning där tre poäng hade varit otroligt viktiga för båda lagen. Känslan är dock att båda klubbarna är nöjda med en poäng i en match av denna kaliber i detta skede av säsongen. Båda lagen vill undvika förlust till varje pris. Mitt speltips blir att matchen slutar oavgjort.

  • 100% upp till 500 kr i bonus!
  • För sportälskare!

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback