Annons

Speltips : Qatar - Palestina: Oday Dabbagh Ö 0.5 skott på mål

Matchcenter
29 januari 2024 at 17:00 - Fotboll, Asien - Asian Cup
Uppdaterad
8
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Asiatiska Mästerskapen

Chans: 35%
Spelvärde: 122,50%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 2/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Åttondelsfinalerna i Asian Cup rullar vidare under måndagen och jag tror mig ha hittat ett väldigt spelvärt lir på en glödhet palestinier.


Oday Dabbagh sänkte Hongkong

Palestina-anfallaren såg senast till att lösa sitt lands första seger någonsin i Asiatiska Mästerskapen med sina två mål mot Hongkong.

Det första på en nick och sen höll han sig påpassligt framme och stötte in en retur från ett ribbskott, slut 3-0. Dabbagh som till vardags håller till i den belgiska högstaligan med klubben Charleroi där han gjort 4 mål på 17 ligamatcher den här säsongen, har alltså erfarenhet från lite tuffare motstånd ändå.

Tidigare spelade anfallaren i den portugisiska klubben Arouca där han gjorde en hel del mål och innan det i Kuwait där målsnittet var riktigt högt.

Nu väntar ett tufft motstånd i hemmanationen Qatar som tillhör en av favoriterna att vinna turneringen. Laget väntar fortfarande på att släppa in mål och är riktigt stabila.

MEN jag tycker ändå Palestina har något. Man kommer ofta runt på kanten med inlägg och i boxen finns tunga hot varav en denna Oday Dabbagh.

Att vi får hela 3.50 på att han ska lösa ett skott på mål tycker jag är väldigt spelvärt och ett givet speltips från min sida.

Palestina har gjort mål i samtliga tre matcher så här långt i Asian Cup, däribland mot Iran som vi vet är ett riktigt starkt lag.

Nu har man ingenting att förlora och allt bara en fin bonus. Ett landslag som stolta och avslappnade kan gå ut och förhoppningsvis överraska på nytt.

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback