advert

Portugal - Spanien: 2

Matchcenter
15 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM - Group B
Fisht Olympic Stadium (neutral)    Gianluca Rocchi
13 jun 2018 at 12:04 (Uppdaterad 15 jun 2018 at 21:54) 13/06

Comments (2)
Chans (1-X-2): 17-28-55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Portugal går in i VM-slutspelet som regerande Europa mästare. Men mycket har ändrats sedan 2016 och många av nyckelspelarna har plockats bort från truppen. Portugal hade inga som helst problem med att ta sig till VM trots att Schweiz hängde kvar in i det sista. Man vann 9 av 10 matcher precis som Schweiz men man hade nästan dubbelt bättre målskillnad än Schweiz. På sistone har Portugal underpresterat i de flesta träningslandskamperna och det måste nog oroa de portugisiska fansen en aning.

Spanien hade lekstuga i VM-kval gruppen G. Det blev nio vinster och en oavgjord på tio matcher och man gjorde hela 36 mål och släppte in endast 3 mål. Spanien har sedan spelat en hel del träningsmatcher där man gjort bra ifrån sig. Ett resultat som sticker ut är 6-1 vinsten mot Argentina. 

Speltips: 

Ett derby kan man nästan kalla det här mötet! Portugal kommer som sagt till det här mötet som regerande Europa mästare och Spanien som den stora fotbollsnationen. Kollar man på truppen så är det inget snack om att Spanien är det bästa laget, men Portugal är inte är inte så tokiga de heller! Mycket hänger förstås  på Ronaldo men även Bernardo Silva, hurvida det ska gå i den här matchen offensivt sett. Vinnaren i den här matchen lär med största sannolikhet sluta som vinnare av gruppen, då jag inte räknar med att Iran och Marocko ska få med sig några poäng mot varken Spanien eller Portugal. Portugal har inte varit sig likt sedan förlusten mot Holland sedan någon månad tillbaka och spelet sitter inte riktigt 100. Spanien är i fin form och ska med den kvalitén som man har bara mala ner ett formsvagt Portugal. Jag spelar på en rak Spanien seger till 2.00 gånger pengarna hos Interwetten.

  • Höga odds
  • smidig hemsida
  • brett utbud

Kommentarer

Feedback