Annons

Speltips : Omgång 30 (2023)

Info speltips
11 november 2023 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Superettan

Då är det dags att summera säsongen och gå igenom den sista rundan av Superettan 2023.

Det blev inte många spel för undertecknad i Superettan 2023. Dels p.g.a. tidsbrist men framför allt för att det är en otroligt svår serie att cappa.

Statistik:

  • ROI: 118%
  • Bet: 59 u
  • Vinst: 69.74 u
  • Profit: 10.74 u
  • Träff: 7/13

Mest nöjd och det som gav en rejäl boost i statistiken är säsongsspelet på GAIS sluta topp 5 där vi fick hela 3.65. Samtidigt besviken att man inte vågade gå tuffare och även plocka bättre placeringar med, men allt är enkelt i efterhand.

Besvikelsen ligger på Östers IF som jag hade stora förhoppningar om den här upplagan. Nu kan laget lösa en kvalplats i sista omgången, men här fanns tron på en topp 2-placering, vilket även klubben hade som mål. Får ändå se detta som en flopp.

Adam Bergmark-Wiberg vinna skytteligan plockades även till 15,00. Där fick vi en flygande start och han toppade länge men hösten har tillhört lagkamraten Jesper Westermark som står på 17 mål, ett mål före Utsiktens Lucas Hedlund inför omgång 30.

Stoppo awards:

Årets överraskning - Utsiktens BK

Årets besvikelse - Östers IF

Årets fiasko - Helsingborgs IF

Årets bästa spelare - Julius Lindberg

Årets tränare - Kalle Karlsson

Som sagt det kommer garanterat bjudas på en del drama i den sista rundan. Först fighten om kvalplatsen till Allsvenskan där Öster tar emot GIF Sundsvall hemma på Visma Arena som 1.25 favoriter. Samtidigt har Utsikten ett tufft derby mot GAIS, där man troligtvis måste vinna för att inte tappa tredjeplatsen.

I bottenstriden är hela sex indragna (ÖSK typ klara) och otroligt nog är det inget lag som är klara för nedflyttning än. 

11. Örebro - 34 poäng

12. Helsingborg - 33 poäng

_______________________

13. Jönköping - 31 poäng

14. Skövde AIK - 30 poäng

_______________________

15. ÖIS - 29 poäng

16. AFC - 28 poäng

Spel som känns intressanta tycker jag först är Skövde AIK rak hemma mot Helsingborg som vi just nu hittar till 2,85 hos SpeedyBet. 

Laget har gått som tåget under hösten, speciellt hemma på Södermalms IP där man tagit några tunga vinster. Senast hämtade man även upp 0-2-underläge nere i Trelleborg på stopptid. Känns som Linderoths gäng kommer grejja nytt kontrakt och bjuda HIF på negativa kvalplatsen.

Jönköping Södra Dnb till 1,90 hos Unibet är det andra spelet som känns vettigt. Laget har inte vunnit på 7 omgångar men har ändå stundtals sett rätt bra ut. Nu har man tur att möta ett Brage som ser ut att ha checkat ut för säsongen redan. Lurigt med motivationsspel javisst, men behagligare uppgift än så här kunde man knappast få.

Klockan 15.00 sparkar vi igång på lördag. Har man möjlighet så är det bara att sitta med live. Det brukar kunna uppstå väldigt fina "live-lägen" i sista omgångarna av ligaspelen...

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Torsdag 25 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
21:00 Djurgården - Niederkorn: 1
1,30
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback