Annons

Speltips : Öster - Trelleborgs FF: (AH: +0,25) 2

Matchcenter
5 november 2022 at 17:00 - Fotboll, Sverige - Superettan
Uppdaterad
16
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Superettan

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 30-33-37%
Spelvärde: 114,41%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-1
10bet Till 10bet

Sista omgången i Superettan och jag har en liten ide på Visma Arena i Växjö där Trelleborg besöker Öster.

Mitt spel: Trelleborgs FF +0.25 asian hcp (andra halvlek).

Nu är egentligen inte Superettan mitt område, men när det vankas sista omgången så blir det ju extra intressant vilken liga det än handlar om.

Hemmalaget Öster kommer till den här matchen som klar trea, vilket betyder att man redan är klara för ett kval upp till Allsvenskan, mot antingen Degerfors eller troligtvis Varberg som det känns nu. 

Vila och rotera?

Nej. Här kommer Öster mönstra bästa tänkbara elva från start för att hålla igång laget så bra som möjligt för att få in känslan inför kvalspelet.

Däremot under matchens gång kommer riskerna minimeras och man kan nog förvänta sig byten till andra halvlek vilket leder till denna speltanke. 

Vi har redan sett Öster i de två senaste matcherna möjligtvis tappa några % av den där riktiga motivationen som finns när det inte är något att spela för. Visst skulle man kunna gå ut och pumpa på i två halvlekar inför hemmafansen men det är svårt, kvalspelet bara finns där i bakhuvudet och spelare tar inte ut sig det där extra.

Jag hoppas och tror andra halvleken i denna match blir en riktigt avslagen historia där kanske båda lagen är nöjda med ett oavgjort resultat. Även TFF har varit utan motivation ett tag nu och inte imponerat direkt, men med en vinst här tar man sig eventuellt upp på en fjärdeplats vilket får anses som starkt.

0-0 i tre av de senaste fyra mötena mellan lagen vara mållöst i samtliga under den andra halvleken. Det är inte helt otänkbart att den här matchen skulle kunna sluta mållös heller.

Även under 1.5 mål i den andra halvleken är ett tänkbart spel till runt 1,80, men jag väljer att nypa denna i reken så får vi se längre fram om man aggrerar live eller liknande.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback