Annons

Speltips : Nottingham Forest - Chelsea: 2 (Över 1.5 mål)

Matchcenter
11 maj 2024 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
City Ground, Nottingham    Tony Harrington
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 63%
Spelvärde: 105,21%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 3/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Premier League går mot sitt slut för den här säsongen och Nottingham Forest kämpar hårt i kampen om nytt kontrakt. Tuff match på schemat i helgen mot formstarkt Chelsea.

Fullt ös att vänta på City Ground

Nottingham Forest är potentiellt bara en poäng från att vara säkra på överlevnad i Premier League och i säsongens sista hemmamatch kommer Chelsea på besök.

"The Tricky Trees" kan andas ut något tack vare förra helgens 3-1-seger mot redan nedflyttade Sheffield United, medan Blues krossade West Ham United med 5-0 för att behålla kontrollen i jakten på en fin spurt och topp 6 placering.

Nuno Espirito Santos som haft en knepig tid sedan han anlände har kanske inte fått tillräckligt med poäng som förtjänats. Endast två vinster på de tio senaste rundorna har satt laget i detta jobbiga läge som ej var väntat direkt.

Sedan har Forest även fått 4 poängs avdrag samt haft en hel del problem med skador och spelare iväg på afrikanska mästerskapen så visst finns lite ursäkter.

Chelsea visar toppform

I stort är denna säsong såklart en stor besvikelse för Pochettinos gäng men man kan inte ta ifrån dom den fina avslutning som man bjudit på.

Det är minst sagt underhållande att titta på detta Chelsea nu där matcher innehåller massvis med målchanser och även mål.

Faktum är att Londonlaget gjort minst två mål i 9 av 11 senaste matchrna. Här följer några av de senaste resultaten:

  • West Ham 5-0
  • Tottenham 2-0
  • Aston Villa 2-2
  • Everton 6-0

Förutom Cole Palmer så har nu även Nicolas Jackson börjat sätta lite chanser med tre mål på de två senaste. En annan som verkligen steppat upp är Madueke som ligger bakom det mesta framåt.

Speltips

Mitt premier league tips: Chelsea Över 1.5 mål till 1.67 hos SpeedyBet.

Jag har svårt att se annat än att detta skulle bli en spruflande match vilket varit en upprepande melodi när Chelsea varit i farten.

Anfallsspelet ör kunna såra ett Forest försvar som inte tillhör direkt stabilaste i ligan. Hemmalaget är uppe i tolv raka utan hållen nolla och man har släppt in två bollar i 3 av 4 senaste.

Man förlorade xG matchen senast mot Sheffield United som hade 2.26. Visst finns lite nervositet i det här laget.

I den här matchen går motivationsfaktorn helt bort för mig. Jag gillar den inställning som Chelsea visar för dagen och det finns inga tecken på att man inte vill avsluta med att gå rent i de sista omgångarna.

Två offensivt riktigt fina elvor förväntas starta:

Sels; Montiel, Boly, Murillo, Aina; Yates, Danilo; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Awoniyi

Petrovic; Gusto, Silva, Badiashile, Cucurella; Gallagher, Caicedo; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson
 

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kommentarer

Feedback