Reklam

Norrköping - Malmö FF: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
16 juli 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Platinumcars Arena
15 jul 2022 at 09:03 (Uppdaterad 16 jul 2022 at 16:58) 15/07
120
0
Kommentarer

Allsvenskan

Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-2
Betsson Till Betsson

Dags för ett riktigt klassikermöte på Platinumcars Arena när MFF besöker Norrköping.

Mitt spel: Malmö FF rak till 2,25.

Efter Norrköpings senaste insats i Degerfors, där man fick med sig 1-1 tog det inte många minuter innan man började snegla på MFF-oddsen till denna match.

Laget tog visserligen ledningen tidigt efter en hörna som letade sig hela vägen genom DIF-försvaret där backen Viktor Agardius enkelt kunde lägga in den. Annars var det här ingen Peking-insats att lägga på minnet. Degerfors dominerade och skapade flest farliga lägen, men det dröjde hela vägen till stopptid innan kvitteringen kom av Justin Salmon.

Med 38% bollinnehavet mot Bruket och förlust i både bollinnehav och matchen hemma mot Sirius blev det tack och hej för Rikard Norling som i måndags fick lämna. Vedran Vucicevic och Anes Mravac kommer leda laget tillsvidare. Kan det tala lite för Norrköping tro eller fortsatt kaos?

Det som kan tala för IFK dock är MFFs hårt matchande på slutet i och med CL-kval mot isländska Vikingur, som man avancerade mot. Malmös trupp är dock både stor och bra där det skedde en del rotation, så bör ej vara allt för trötta ben till lördagens match.

Veljko Birmancevic har visat klass i anfallet och gjort mål i tre raka. Hårt matchad på slutet med så gott som fyra 90-minutare på knappt två veckor. Skulle han vilas finns klassnamn som Ola Toivonen och Isaac Kiese Thelin att backa upp med. Även Anders Christiansen är tillbaka och börjar hitta formen efter skadan med mål i dom två senaste.

Kollar vi in skadelistan ser Adi Nalic och Sören Rieks ut att missa för bortalaget. Norrköping ser ut att vara utan skador just nu och har fått tillökning i truppen genom vänsteryttern Laorent Shabani från Sirius.

Varje match är otroligt viktig i Malmös jakt på topplagen. Just nu alltså bara en femteplats, 4 poäng bakom Häcken, som dessutom har en match mindre spelad. Peking i sin tur är på undre halvan men känner inte direkt något flås från bottengängen än så länge

Trots spelschemat tycker jag 2,25 på MFF är för bra för att stå över. Går att jämföra med stängningsoddset borta mot Kalmar (runt 1,90) och i Degerfors (runt 1,50). 

Med nuvarande odds blir troligtvis Malmö FF ett riktigt publicbet. Lurigt men vi jobbar in!

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback