Reklam

Norge I - Sverige II: 1

22 december 2019 at 11:10 - Lagsprint - Planica
22 dec 2019 at 07:28 (Uppdaterad 22 dec 2019 at 12:41) 22/12
27
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 131,10%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 9/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Lagsprint damer - Planica

Först och främst ska jag erkänna att jag läst speltipset från Snösäker. Så jävla snyggt. Han var först men jag vill också poängtera att det här är ett fantastiskt bra spel och att jag tar rygg.

Norge kommer med Caspersen Falla och Stenseth. En stark uppställning, bland det starkaste Norge har att komma med faktiskt.

Sverige kommer med Svahn och Dahlquist. 

Inte köra ihop idag, norskor

De körde ihop med varandra igår, norskorna, och man kan ju hoppas de kan låta bli det idag i alla fall. Växla borde de kunna göra utan att ramma varandra..

Caspersen Falla hade gått till final om inte Stenseth kört på henne. Stenseth hade högst troligt inte nått final utan åkt i den semifinalen.

Svahn nådde final och hade chansen på en bra placering där men föll i början på upploppet, påkörd bakifrån av en amerikanska. Otroligt att man inte blir bestraffad för att fälla en motståndare bakifrån. Amerikanskan hade fått en klart sämre placering utan fällningen. Oavsiktligt eller inte, hon satte en motståndare ur spel helt på eget bevåg. Dahlqvist åkte redan i kvartsfinalen.

Som jag ser det måste Caspersen Falla fortfarande ses som en bättre åkare än Svahn medan Stenseth och Dahlqvist för närvarande nog är rätt jämna. Det gör norskorna till knappa men givna favoriter här.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback