Reklam
2 april 2019 at 19:00 - Fotboll, Italien - Serie A
San Siro    Luca Banti
31 mar 2019 at 22:10 (Uppdaterad 2 apr 2019 at 20:58) 31/03
29
0

Milan har mycket att spela för

Chans (1-X-2): 70-25-5%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-1
Bet365 Spela nu hos Bet365

Fotbollen är inte slut efter helgen. I veckan är toppligorna tillbaka och denna gång lägger vi fokuset på Serie A där en av matcherna är mellan Milan och Udinese.

Champions League plats att spela för

AC Milan ligger just nu på en 4:e plats vilket innebär Champions League spel om det håller sig men mycket kan hända på 9 omgångar. Milan har 51 poäng och tätt bakom ligger Atalanta som verkligen imponerat denna säsong på 48 poäng. Roma har 47 och är fortfarande med i kampen om en plats i Champions League. Med detta sagt så är denna match mot ett ganska svagt Udinese en måstematch för Milan och 3 poäng är ett måste. Milan har kvar några tuffa matcher mot bland annat Juventus och Lazio vilket innebär att man måste se till att ta poäng i dessa enklare matcher annars kan det bli tufft. Senaste matchen som man spelade igår åkte man på en tuff förlust med 1-0 borta mot Sampdoria och man kommer vela ta revansch nu i veckan. Milan är helt okej på hemmaplan med 9 vinster på sina 15 hemmamatcher och bara 3 förluster som var mot Juventus, Fiorentina och Inter. Milan hade inte förlorat på 10 raka matcher tills man åkte på en tuff förlust i derbyt mot Inter innan landslagsuppehållet.

Udinese med i bottenstriden

Udinese ligger just nu på 16:onde plats med 28 poäng och har bara 3 poäng ner till Empoli som ligger på 18:onde plats vilket betyder att Udinese verkligen inte är säkra. Dock har man en match mindre spelad men man ska nog inte räkna med 3 poäng mot ett Milan på bortaplan men huvudsaken är att Udinese har verkligen något att spela för. Jag skulle säga att det är ungefär 8 lag som slåss om att inte hamna på den där sista nedflyttningsplatsen och Udinese är ett av dem. Udinese har varit riktigt dåliga på bortaplan och har bara vunnit 1 på 13 bortamatcher och det var mot bottenlaget Chievo. Udinese kommer dock till matchen med med vinst i senaste omgången mot Genoa vilket betyder att självförtroendet kommer vara bra inför denna match.

Mitt speltips: Milan vinner matchen

Mitt speltips inför denna match är att Milan vinner matchen. Milan har på deras 3 senaste matcher mot Udinese vunnit 2 och spelat lika 1. Milan är det bättre laget i denna match och ska ta 3 poäng.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback