advert

Middlesbrough - West Bromwich Albion

31 januari 2017 at 21:45 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 15:25 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Premier League är tillbaka efter en rad cupmatcher och ikväll väljer jag att rikta fokus mot Riverside Stadium för matchen mellan Middlesbrough och West Bromwich Albion. Ett imponerande bortalag lett av den så rutinerade Tony Pulis ska under tisdagskvällen försöka plocka med sig samtliga tre poäng mot ett Middlesbrough som alltmer ser ut att få rikta in sig på en kamp kring nedflyttningsstrecket.

Middlesbrough ligger för tillfället på en 16:e-plats i Premier League med 4 poäng ner till lagen under strecket. Att laget skulle tillhöra botten av tabellen var de flesta överens om och det är nu det hårda jobbet ska till om man ska klara av att säkra kontraktet under våren. Endast 4 segrar har det blivit på 22 matcher, anmärkningsvärt är att man spelat oavgjort hela 8 gånger vilket är flest av alla lag. Det är sällan Aitor Karankas lag tappar kontrollen över matcherna, i de förluster man åker på så är det ofta med uddamålet.

Till kvällens match saknas de viktiga försvarskuggarna George Friend och Calum Chambers. Den offensiva kreatören Gaston Ramirez kommer inte heller han till start då han krävt att få lämna klubben, tunga avbräck med andra ord.

West Bromwich Albion gör sin bästa säsong på länge såhär långt och återfinns inför kvällens omgång på en 8:e-plats, strax bakom de förväntade topplagen. Vad som varit tungan på vågen för Tony Pulis lag denna säsong är resultaten mot de sämre lagen där man i stort sett gått rent. Jose Rondon är bästa målskytt med sina 7 fullträffar och är alltid ett hot med sin fysik. En spelare stryker vi i bortalaget till kvällens match, Johnny Evans, annars är det med starkast möjliga lag man kommer till norra England.

Även om de båda lagen inte ställts mot varandra alltför många gånger under de senaste åren så har West Bromwich historiskt sätt lätt för just Middlesbrough. Med tanke på bortalagets imponerande facit mot på pappret svagare lag denna säsong och den tunga frånvarolistan hos Middlesbrough så ska chanserna till bortaseger vara goda ikväll. När vi då erbjuds dryga 2 gånger på draw no bet så är det bara att slå till med en insats strax över medel.

 

Lycka till!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
  • Nya erbjudande varje vecka

Kommentarer

Feedback