Annons

Matteo Berrettini - Casper Ruud: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
6 september 2022 at 18:15 - Tennis, USA - Grand Slam |
Arthur Ashe Stadium
5 sep 2022 at 14:07 (Uppdaterad 6 sep 2022 at 20:52) 05/09
105
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Till Bethard
Det börjar bli spännande i US Open nu. Kvartsfinal här och en toppmatch. Där jag tycker valet av favorit är enkelt.

Lite konstigt blir det. Berrettini har haft en riktigt bra säsong, jag skulle säga att han tagit ett kliv framåt. Han var i semi i Australian Open och gick in till Wimbledon som andrahandsfavorit efter att varit smått oslagbar i förturneringarna. Sen fick han covid, och innan grässäsongen var han också borta en del med skada. Därför har han tappat i ranking men är det någon som just nu är felrankad så är det Berrettini. Han är inte en topp-10-spelare. Han är numera en bra topp-10-spelare som ska knacka på dörren till topp-5.

Precis där Ruud ligger, och det riktigt otroliga med Ruud är att han faktiskt har en realistisk möjlighet att bli världsetta framöver. Vilket verkligen är helt, helt, helt sjukt. Visst har det förr i tiden funnits tillfällen då nivån varit låg och spelare som inte förtjänar det varit världsettor men nu, när Nadal och Djokovic fortfarande är aktiva, att Ruud då skulle kunna bli världsetta trots att han knappt är en toppspelare. Det hade varit något utöver det vanliga. 

Här är det inte så komplicerat skulle jag säga. Ganska jämna spelare. De knackar på dörren till topp-5 båda två om man pratar spelstyrka. Skillnaden är att Berrettini är väldigt jämn över underlagen. Ruud har blivit mycket bättre på hardcourt, men han är fortfarande en utpräglad grusspelare.

Berrettini kommer få stor utdelning på sin serve här. I spelet kommer det vara jämnt. Det tror jag ger Berrettini segern.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback