Annons

Speltips : Manchester United - West Ham United: 1:a + Man.U Ö 0 kort

Matchcenter
1 mars 2023 at 20:45 - Fotboll, England - FA Cup
Old Trafford
Uppdaterad
4
0
Älskar statistikens makt i bettingens värld. Mina spel bygger därför på just statistiken mellan lagen. Mina favoritsporter är fotboll, hockey och handboll. Gillar även lite udda ligor där man kan finna spelvärde. Då jag lutar mig åt statistik kommer jag inte kunna skriva långa motiveringar till mina spelobjekt. Men har dock ändå lagt ner tid på analys innan jag delar med mig. Statistik, skicklighet och en gnutta tur är mina verktyg i jakten på få min spelkassa att öka. Hoppas även jag kan hjälpa dig! Mottot är tålamod. Ibland går det uselt men bara att gneta på i samma tempo för det kommer att vända.
Visa mer
Show less

England - FA-Cupen - 1 Mars - Kl.20:45

Chans: 85%
Spelvärde: 161,50%
Lägsta spelbara odds: 1,18
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
1:a + Manchester United över 0 kort.
Med Uniteds form så känns ettan stark.

Manchester United är inne i en härlig formkurva och vinner match efter match. Laget har blivit väl sammansvetsat nu och allt går som tåget. 10 matcher utan förlust står det i facit. Lägg därtill att man vunnit 8 av dessa. 
För West Ham ser det inte lika ljust ut. Deras fokus bör ligga mer på Premier League då man endast är två poäng över nedflyttningsstrecket. Vidare har man ett uselt bortafacit. På resande fot i PL har de endast vunnit 1 enstaka match på bortaplan och det lär inte bli lättare på Old Trafford.

För att göra mitt spel lite attraktivare bygger jag mitt spel med att Man. U även skall få minst 1 kort under matchen. Under senaste 5 matcherna har man fått 2,60 kort i snitt.

Lycka tillyes

  • Generös välkomstbonus
  • Världens största utbud av marknader och sporter
  • Användarvänlig mobilapp
  • Lättnavigerad sida
  • Bäst utbud av livebetting
  • Höga odds
  • Swish för insättning

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback