Annons

Speltips : Manchester United - Manchester City: Under 5.5 kort i matchen

Matchcenter
29 oktober 2023 at 16:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Paul Tierney
Uppdaterad
5
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 63%
Spelvärde: 108,36%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 4/10
Hit/Miss:
SpeedyBet Till SpeedyBet
Ett mysigt derby på Old Trafford får avsluta helgens omgång av Premier League och jag hugger tänderna i ett kortspel.

Man hade kunnat gjort lätt för sig och rekat City -0.75 här, för visst bör det bli en enkel dag på jobbet för Pep Guardiola och kompani i Premier League mot stadskollegan?

Trots rotation löste det sig tillslut i Schweiz där Man C slog Young Boys i veckans CL. Ingen match jag hade på huvudskärmen men insatsen var väl inget speciell men tillräcklig. Behöver laget växla upp så vet man ju hur det alltid slutar mot den här typen av motståndare.

Fokuset såklart på derbyt och kollar vi på lagens senaste insatser så skiljer det rejält i dagsläget. United må ha te raka segrar men prestationerna sviktar och det är inte med större marginaler lag som Sheffield United och FCK besegras med direkt.

Myten om stökiga derbyn

Det är inte direkt som på 90-talet längre där det verkligen small på riktigt och där man kände hatet ute plan hela vägen genom tv-skärmen. 

Nej dagens rivalitet är ett "skämt" och den där riktiga passionen existerar inte längre. Det syns även på kortstatsen när lagen mötts på slutet.

4,3, 3, 1, 3, 3, 4, 2, 5,  - För tio omgångar sedan hittar vi sedan ettderby där det blev sex kort. Jag gillar den höga linan här och tar helt enkelt ett underspel.

Paul Tierney viftar ej i onödan

Om vi tar e titt på herren som håller i pipan så verkar han hålla ribban rätt högt innan han delar ut ostskivor. På sju matcher den här säsongen som han hittils dömt ligger snittet på 4.29 kort/match. Kollar vi endast på PL-matcherna ligger det på 4.40.

Kollar vi vidare på listan som inkluderar de 13 senaste matcerna han dömt från förra säsongen så ser det ännu bättre ut där Tierney delade ut totalt 5 kort som mest, vilket var i två matcher. I övrigt väldigt få kort i jämförelse med andra domare.

Generös lina som sagt och speciellt med tanke på hur lite kort detta Man City drar på sig så känns det riktigt bra på förhand.

Mitt speltips: Under 5.5 kort i matchen till 1,72 hos SpeedyBet.

  • Betting med enkel registrering
  • Ingen störig reklam via SMS eller e-post
  • Helt skattefria vinster

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback