Reklam

Manchester United - Liverpool: 2

Matchcenter
20 oktober 2019 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
15 okt 2019 at 18:45 (Uppdaterad 20 okt 2019 at 19:24) 15/10
62
0
Chans (1-X-2): 16-26-58%
Spelvärde: 104,98%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Skadeläget i Manchester United är absurt.
- Liverpool är betydligt bättre än Manchester United
- Gör OGS sin sista match på bänken för United? Formen är usel

Innan landslagsuppehållet förlorade Manchester United mot Newcastle(!) Det med en absurd skadelista vilket gjorde att OGS fick ställa upp med ungefär bara Maguire, De Gea och Rashford från start som är tänkta att starta inför säsongen. Så landslagsuppehållet har kommit lägligt men det är fortfarande stora delar av truppen som är osäkra till spel för United. OGS har inte imponerat med spelet heller och tyckte det var förvånande att United inte gjorde sig av med honom innan landslagsuppehållet. Det var också längesen spelet såg bra ut.

Liverpool på andra sidan ångar på i ligan och har vunnit alla matcher hittills. Klopp har verkligen hittat en stabilitet i laget och Liverpool har blivit en riktig maskin. Salah är lite osäker till spel och värt att ha kolla på och förväntas fortfarande starta. Liverpool har inte gått riktigt lika bra i Champions League och har match på onsdagen mot Genk som de måste vinna som skulle kunna störa i fokuset på denna matchen. Men det är Man United de möter och har väldigt svårt att se att de skulle nonchalera denna matchen

Detta spelet läggs tidigt och det är väldigt osäkert vilka spelare som kommer tillbaka från skada under landslagsuppehållet. I vilket fall tycker jag det är inprisat med en ganska ordinarie startelva. Tycker Liverpool är klart mycket bättre och United är iskalla för tillfället.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback