Annons

Speltips : Manchester City - Manchester United: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
25 maj 2024 at 16:00 - Fotboll, England - FA Cup
Wembley (neutral)    Andy Madley
Uppdaterad
4
0
Betting. That's it.
Visa mer
Show less

FA Cup - Final

Chans: 60%
Spelvärde: 106,80%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 3/10
Hit/Miss: 1-2
Betsafe Till Betsafe
Finalen i FA Cupen 2024 är här och det blir en repris av förra årets med Manchester derby mellan City och United. Målrik och öppen match som stundar?

City stora favoriter på Wembley

Oddsen tickar ner under 1.30 på Man City vinnare under ordinarie tid i denna FA Cup final på lördag. Med den fantastiska form i ryggen samt det säkrade guldet i Premier League förra helgen så finns väl inget annat än att dubbeln säkras?

Så är det väl samtidigt som vi har ett hungrigt United här som avslutade relativt starkt i ligan och som verkligen måste gå för denna titeln då säsongen i stort varit en katastrof.

Truppläget är visserligen klart ljusare hos Pep Guardiola där Ederson saknas men en formstark Ortega som vaktar målet. För rivalernas del så är det några tunga namn borta med bland annat Luke Shaw och Harry Maguire i de bakre leden dock framåt ser det ändå starkt ut.

Båda lagen hittar nät på nytt

Mitt fa cupen tips landar i att båda lagen gör mål här till 1.78 hos Betsafe. Det är just nu marknadshögst där det skiljer en bit ner till bland andra Unibet på 1.68.

Man U som hade ligans femte högsta xGA under säsongen på 69.1 men även som alla vet läckte otroligt mycket (58 insläppta).

Ett försvar som är ihåligt och som lär få det kämpigt mot detta City som har många formstarka spelare och alternativ framåt i dagsläget.

Men det är ett derby och vi vet hur Erik ten Hags gäng har en förmåga att höja sig i toppmatcher som detta. Fyra av de fem senaste har denna spelform suttit där vi minns förra årets final som slutade 2-1 för City men där United kanske förtjänade mer och vann xG matchen.

City nätar alltid så att få 1.78 för ett Man United mål får helt enkelt duga gott i min bok. 

Lagen kan komma ställa upp enligt följande:

Ortega; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Bernardo, De Bruyne, Foden; Haaland

Onana; Wan-Bissaka, Casemiro, Martinez, Dalot; Mainoo, Amrabat; Diallo, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Ni kan hitta gratis livestream fa cupen här.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback