Reklam

Manchester City - Chelsea: Över 3,5 Mål

Matchcenter
23 november 2019 at 18:30 - Fotboll, England - Premier League
Etihad Stadium    Martin Atkinson
21 nov 2019 at 11:06 (Uppdaterad 23 nov 2019 at 20:24) 21/11
36
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Manchester Citys försvar har drabbats hårt av Laportes frånvaro
- Chelsea målglatt lag på bortaplan
- Manchester City har gjort flest mål på hemmaplan i ligan
- Revanschsuget Manchester City måste vinna

Toppmatch i Premier League när Manchester City tar emot Chelsea. City som förlorade senast innan landslagsuppehållet mot Liverpool med 3-1 har inte råd att förlora några fler poäng och måste helt enkelt vinna nu mot Chelsea. I matchen mot Liverpool saknade man Ederson i mål och Bravo ersatte som inte utstrålade någon säkerhet och stod felplacerad vid Liverpools 1-0 tidigt i matchen, som gjorde att Liverpool fick matchen dit man ville. Det är inte helt säkert ännu om vem som kommer att starta men det mesta tyder på Ederson för tillfället. Offensivt var City inte alls ofarliga och borde Aguero och Sterling brände lägen som man inte är van att se dem göra.

Manchester City är farliga offensivt och har gjort flest mål på hemmaplan 19 st på 6 matcher. Men defensiven har inte varit lika bra i år och skadan på Laporte har verkligen påverkat Citys defensiv negativ och man har släppt in fler mål än förra året.
Bernardo Silva är avstängd denna matchen men det finns gott om bra alternativ i Citys offensiv att ersätta honom med.

I Chelsea har Lampard imponerat hittills i inledningen av säsongen och framförallt offensiven har varit imponerande och man har kommit till många målchanser och även gjort en del mål (27st på 12 matcher). Lampard har varit väldigt offensivt balanserad, nästan snudd på naiv även på bortaplan. Vilket märks i statistiken och Chelsea har varit inblandade i fler målrika matcher på bortaplan än hemmaplan. (hemma: 14 mål på 6 matcher, borta: 30 mål på 6 matcher). Chelsea har också ett ganska oprövat mittlås i Tomori och Zouma som gjort det bra hittills, men inte ställts inför riktigt prov mot vass offensiv än som City har.
Lampard kommer säkert ha en defensivare inställning till denna matchen än en vanlig bortamatch, men är övertygad att han kommer ha en offensivare inställning än de andra lagen har borta mot City.

Sammanfattningsvis, två av de mest målgladaste lagen möts på lördag kväll. City måste ta revansch och Lampards chelsea har hittills inte varit rädda för att vara offensivt på bortaplan talar mycket för att det ska bli en målrik match. Just nu finns Ö3,5 till 2,15 hos Coolbet och är väldigt fint värde på!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback