Annons

Speltips : Lunds BK - Trollhättan FC: 2 (Över 1.5 mål)

Matchcenter
28 oktober 2023 at 16:00 - Fotboll, Sverige - 1. Division
Uppdaterad
4
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Söderettan

Chans: 42%
Spelvärde: 110,04%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 3/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365
Har hittat ett spel jag gillar på Klostergårdens IP i Lund där ett offensivt starkt Trollhättan FC bör kunna pilla in två bollar.

Två lag som troligtvis är lite besvikna på hösten i Division 1 Södra där man länge var med och skulle utmana om kvalplatsen upp till Superettan. Men båda föll ihop och man kan säga att det så gott som är klart att Falkenberg kommer få chansen även denna säsong i kvalet.

Här tänker jag mig ändå en tillställning som kan bjuda på underhållning och en hel del mål. Hemmalaget skapade en hel del chanser senast mot Tvååker men föll onödigt med 2-1. Innan det torsk hemma mot Oskarshamn med 2-0 vilket grusade säsongen.

För FCT's del tog man revansch efter 1-5 kollapsen i Falkenberg med att fullständigt köra över Ängelholm senast med 7-0. Två nya mål av Alibek Aliev som nu gjort hela 26 mål i Söderettan.

Ojämna är gästerna men kvalité framåt finns definitivt och inga tecken på att laget helt plötsligt ska sluta bjuda på den anfallsglada fotbollen som vi skådat under denna säsong.

Mitt speltips: FC Trollhättan Över 1.5 mål till 2,62 hos Bet365.

Lunds BK har som sagt släppt till lite väl mycket på slutet samtidigt finns en liten chans kvar att nå andraplatsen så visst kommer det att ösas på. 

Hawaii-fotboll inc?

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback