Annons

Speltips : Liverpool - Wolverhampton Wanderers: (AH: +1,75) 2

Matchcenter
1 mars 2023 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Paul Tierney
3 sep 2022 at 20:24 (Uppdaterad 9 sep 2022 at 12:35) 03/09
7
0

Premier League

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 25-30-45%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
Mr Green Till Mr Green

Tidigt spel till nästa helg i Premier League. +1.75 asian hcp till dubbla pengarna känns som en riktigt bra position när Wolves besöker Anfield.

Lite oflyt med resultaten nc och många bra spel som förtjänar ett bättre öde. Det här är dock livet som bettare där det sällan ska gå för lätt.

Liverpool sviker just nu på alla sätt och vis. Spelmässigt ser det inte alls bra ut och visst Pickford gjorde en grym match och stolpen räddade Everton men med lite tur skulle vi haft 1-0 i baken, då Coadys mål marginellt blev bortdömt för offside.

Carvalho klev av skadad (ryktas ej vara så allvarligt), Trent blev utbytt mot en James Milner, som var helt vilsen. Darwin Nunez var tillbaka men bjöd inte på den comeback man hade hoppats på.

Nu har vi ett gäng spelare tillbaka från skador så man inte heller inte riktigt skylla på det mer, även om Thiago är vital såklart. Nej det Liverpool vi blivit bortskämda med några säsonger har bleknat rekordsnabbt och man kan nästan kalla det för haveri.

Wolves har jag hyllat tidigare och nu kom äntligen den efterlängtade segern mot Southampton (1-0). Målskyttet är vad laget haft problem med i inledningen, men annars ett samspelt och balanserat lag som coach Lage börjar forma. Vad jag gillar är att man har en bred trupp där det kan roteras utan större försvagning.

Liverpool åker ner för en tuff match mot Napoli i veckans CL-omgång. Det sliter och jag gillar verkligen att gå emot topplagen så mycket som möjligt under tuffa perioder. 

+1.75-lina är saftigt, vi såg senast på Anfield hur Newcastle var små marginaler från att vinna, men istället sent åkte på torsk 90+8.

Med risk för att låta tjatig tror jag vargarna kan störa flera av topplagen den här säsongen vid "rätt" läge som nu. Liverpool måste rotera pga skador och hårt matchande, så Klopp får inte det där samspelta laget som tidigare.

Henderson skadad och det är såklart ett tungt tapp. Brassen Arthur kan möjligtvis vara redo för spel snart och det behövs verkligen breddas upp på mitten där även Fabinho sett blek ut den här säsongen.

  • Free Bet upp till 500 SEK!
  • Bra livebetting och odds
  • Fantastisk app till mobilen

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback