Reklam

Liverpool - Tottenham: 1

Matchcenter
31 mars 2019 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Martin Atkinson
30 mar 2019 at 13:56 (Uppdaterad 31 mar 2019 at 19:24) 30/03
31
0

Hemmalaget obesegrat på hemmaplan

Chans (1-X-2): 70-10-20%
Spelvärde: 109,90%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-1
Bet365 Spela nu hos Bet365

Den hetaste matchen denna helg är definitivt mellan Liverpool och Tottenham där båda lagen vill ta med sig 3 poäng. 

Liverpool på hemmaplan

Landslagsuppehållet är över och Liverpool ska ta emot Tottenham hemma på Anfield. Liverpool hade större delen av truppen borta under landslagsuppehållet men har ändå fått många dagars vila för att kunna komma redo till denna match. Om det är något lag som denna säsong imponerat på hemmaplan på är det Liverpool. Liverpool har inte förlorat en enda match på 15 spelade matcher och man har bara släppt in 9 mål vilket är ett riktigt bra facit. Det enda laget som är bättre på hemmaplan i ligan är City som har tagit 45 poäng kontra Liverpools 41 poäng på hemmaplan. Men Liverpool är det enda laget i ligan som ännu inte har förlorat på hemmaplan. Som det ser ut just nu när City leder med 0-1 så är det dem som har förstaplatsen vilket betyder att denna match är otroligt viktig för Liverpool. Tottenham och Chelsea är de två topplagen som Liverpool har kvar att möta och lyckas man ta sig ur denna med 3 poäng så har man goda förutsättningar inför kommande omgångar. Mohammed Salah har varit lite ur form på senaste och har inte lyckats producera några mål på sistone men som tur för Liverpool så har Sadio Mane visat fram fötterna och verkligen visat vilken bra spelare han är. Viktigt för Liverpool imorgon blir att sätta sina chanser mot ett Tottenham som inte kommer att släppa till mycket så Liverpools tre spelare där framme kommer spela stor roll i matchen.

Tottenham på bortaplan

Precis som Liverpool på hemmaplan så är Tottenham riktigt bra på bortaplan, Tottenham har tagit fler poäng på bortaplan än på hemmaplan. Man har 11 vinster och 5 förluster på 16 spelade bortamatcher vilket är riktigt bra. Det enda laget med bättre bortafacit är Liverpool och det skiljer 2 poäng. Precis som Liverpool så har Tottenham haft majoriteten av spelarna borta på landslagsuppdrag men har fått exakt lika många dagar att vila och träna med klubblaget. Tottenham har också mycket att spela för då man har tappat sin klara 3:dje plats på sistone och det är nu bara 1 poäng ner till Arsenal vilket betyder att man också vill komma hem med 3 poäng från denna match.

Speltips: Liverpool vinner matchen

Spelet jag väljer inför denna match är att Liverpool vinner matchen. Liverpool har vunnit 8 av de senaste 13 inbördes mötena och har bara förlorat 1 av dem 13 matcherna.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback