Reklam

Liverpool - Manchester City: Under 2,5 Mål

Matchcenter
10 november 2019 at 17:30 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Michael Oliver
5 nov 2019 at 19:31 (Uppdaterad 10 nov 2019 at 19:25) 05/11
30
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 4/10
Hit/Miss: 3-1
Svenska Spel Spela nu hos Svenska Spel

Nyckelfaktorer:
- Pep Guardiola har respekt för Klopps Liverpool
- Viktigt för båda lagen att inte förlora
- Skador i backlinjen för båda lagen.

Pep Guardiola har haft svårt för Klopps lag ända sedan Dortmund och Barcelona tiderna. Där Klopps höga press har straffat Peps lag hårt. City kommer troligtvis att kontrollera bollinnehavet i denna matchen och därmed styra tempot på matchen.

Senaste matchen på Anfield förra säsongen var det en väldig skillnad på Peps matchplan i jämförelse med tidigare möten mellan lagen. Det var väldigt tydligt att Peps plan var att få med sig ett kryss och hade väldigt låg risk i spelet. Det var som att Pep hade förstått att det är såhär han måste spela mot Klopps Liverpool. Få med sig krysset borta och vinna senare på hemmaplan. Jag tror att Pep kommer ha exakt samma inställning denna säsongen och kommer dra ner på tempot och ha lägre utgångspositioner än vad de normalt sett har.
Liverpool och andra sidan leder tabellen för tillfället och vill såklart vinna men är säkert ändå ganska nöjda med krysset.

Marknaden tror på målrik match, vilket inte är så konstigt då det är två lag som normalt sett gör väldigt mycket mål. Men just i detta mötet lagen emellan, med tanke på denna matchen i liknande läge förra säsongen känns det som en ganska bra chans för en målsnål match och U2,5 till 2,28 är det spelvärde på.


 

  • Stryktipset och Topptipset
  • Bomben och Lången!
  • Svenska folkets spelbolag

Kommentarer

Feedback