Reklam

Liverpool - Manchester City: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
30 juli 2022 at 18:00 - Fotboll, England - Community Shield
King Power Stadium (neutral)    Craig Pawson
27 jul 2022 at 15:52 (Uppdaterad 30 jul 2022 at 19:59) 27/07
Kommentarer

FA Community Shield

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Betsson Till Betsson

FA Community Shield bjuder i år på ett möte mellan två lag som återigen förväntas slåss om Premier League-titeln. Jag spelar Över 2.5 mål i hopp om att matchen blir lika urspårad som vanligt när lagen möts.

Vi fick se ett City som var på spelhumör mot Bayern Munchen när lagen möttes i Green Bay, USA. Matchen slutade 1-0  efter att Haaland debut-målat för klubben. Träningsmatch visst, men jag tyckte ändå man fick se tillräckligt av vad vi kan vänta oss av City den här säsongen. Kevin de Bruyne ser ut att vara i fantastisk form och kommer tillsammans med Haaland troligtvis producera massvis med poäng.

Sterling, Jesus, Zinchenko och Fernandinho är dom stora namnen som lämnat. Kalvin Phillips har anslutit från Leeds vilket är ett intressant nyförvärv. Annars mycket unga spelare som man hoppas kunna blomma ut då andra nyförvärv uteblivit. 17-åriga Rico Lewis har fått lite speltid bland annat och känns riktigt spännande.

Storfavoriter att vinna ligan till runt 1,60 i odds, men är truppen tillräckligt bred?

Liverpool hoppas på revansch och har plockat in Darwin Nunez för att ersätta Sadio Mane. Uruguay-spelaren blev direkt hånad men svarade med 4 mål mot Leipzig. Blir kul att se om han klarar av att producera mål på löpande band som i Benfica.

Förlust mot United (4-0) men efter det belv det vinster 2-0 mot Crystal Palace samt senast 5-0 Leipzig . Ikväll (onsdag) möter man Salzburg i sista träningsmatchen.

Kan inte se hur det skulle bli en avslagen match på Kingpower Stadium kommande lördag. Vi vet vad Pep och Klopp går för och det här bli inget undantag i underhållsvärde säger magkänslan.

Fyra senaste mötena har slutat med 4 mål+ och 8 av 10 senaste har gått över 2.5-linan.

Tycker 1,85 funkar fint. När lagen möttes i ligan förra säsongen stängde vi mellan 1,70-1,80 så några punkter åt rätt håll bör vi ha här innan avspark.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback