Annons

Speltips : Liverpool - Leeds United: Liverpool vinna och hålla nollan

Matchcenter
29 oktober 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Anfield    Michael Oliver
Uppdaterad
32
0
Rutinerad gammal spelräv som varit med i gamet i 10 år+. Mest känd från min tid som rysk punter.

Finns på Twitter: https://twitter.com/Stoppoloss

Tidigare spreadsheet: https://www.sharps.se/spreadsheet/sbet
Visa mer
Show less

Premier League

Chans: 40%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Hit/Miss:
Unibet Till Unibet

Dags för ett litet klassikermöte på Anfield igen när Leeds gästar denna lördag och den lite ovanliga start-tiden, 20.45.

Mitt spel: Liverpool vinner och håller nollan.

Det har varit en konstig start på denna säsong för Jurgen Klopp och Co. Laget blandar bländande insatser med otroliga bottennapp och laget har redan nu efter 11 omgångar fler förluster än på hela förra säsongen. Svagt och nu har man inte råd att tappa så mycket mer om man ska ha en liten chans att kunna vara med i vår.

Segern mot Ajax i veckan med 3-0 kom lägligt direkt efter den chockerande torsken på City Ground mot Nottingham förra helgen. Det var säsongens blott andra nolla på bortaplan där laget visat extrem svaghet så här långt.

Hemmaplan ser klart stabilare ut och efter den galna 3-3-matchen när Brighton besökte Meyerside så har man hållit nollan och vunnit tre raka, Rangers 2-0, Man City 1-0 och West Ham 1-0. Man kan tacka Alisson lite extra för det som visar toppform inför VM och har varit Liverpools bästa spelare så här långt 2022/23.

Nu väntar Premier Leagues formsvagaste lag för dagen. Ett Leeds som med fyra raka förluster i ryggsäcken har halkat ner under nedflyttningsstrecket där man mycket väl kommer stanna när vi summerar i maj. Visst Bamford och Rodrigo kan blixtra till ibland men det är ingen offensiv som ska ha något direkt att säga till om på Anfield och den stabila defensiv Reds visar upp där som oftast.

Vi tar en titt på lagen som kan tänkas starta.

Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Elliott, Fabinho, Thiago, Salah; Firmino, Nunez

Meslier; Kristensen, Koch, Cooper, Struijk; Adams, Roca; Aaronson, Rodrigo, Sinisterra; Bamford

Thiago kan alltså vara tillbaka i elvan för Liverpool, stort plus isf. Gomez är något ojämn men bör klara av den här uppgiften. Alexander-Arnold som varit blek defensivt på slutet går åt rätt håll igen.

En snabb kommentar om Leeds lag är att det ser ut som en Championship-elva. Det kan bli en jobbig kväll, vi såg förra säsongen hur man totalt slaktades på Anfield med 6-0. 

Får Liverpool hål på läckande Leeds tidigt vet vi hur tungt det kan bli (se Bournemouth 9-0 etc). Säger inte vi ska upp till dom siffrorna men förväntar mig en totaldominans samtidigt som gästerna inte kommer låtas få många lägen alls under 90 minuter.

Oddset på "Liverpool win to nil" känns för högt här uppe och blir en given syn.

  • Odds bonus på upp till 100 kr
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback