Reklam

Las Palmas - Valencia: Över 3,0 Mål

Matchcenter
20 januari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio de Gran Canaria    José Munuera
19 jan 2018 at 12:21 (Uppdaterad 20 jan 2018 at 22:40) 19/01

Kommentarer
Chance (over-exact-under): 40-35-25%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 1,63
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Intressant möte på Estadio de Gran Canaria under lördagskvällen där ett mycket pressat Las Palmas gästas av Valencia. Hemmalaget måste kliva på ordentligt för tre poäng i det här mötet och med en obefintlig defensiv så tycker jag att det luktar målfyrverkeri.

Las Palmas har inte haft någon rolig säsong så här långt då laget parkerar på en jumboplats i tabellen med endast 11 inspelade poäng. Med hela sju poäng upp till Alaves på säker mark så är det därför endast vinst som gäller i det här mötet. Hemmalagets tränare Paco Jemez är även väldigt offensiv lagd så att han skulle gå in och fokusera på försvarsspelet här, vilket han borde göra, finns inte på kartan. Försvarsspelet var obefintligt mot Girona (0-6) i senaste omgången och nu lär de blotta sig ännu mer i jakten på tre pinnar, mot en starkare motståndare. Offensivt har det inte alls fungerat för ölaget denna säsong men på hemmaplan har de ändå lyckats pilla in några bollar och det tror jag att man gör här också.

Valencia har gått riktigt starkt den här säsongen då laget placerar sig på en tredjeplats i tabellen. Nyckeln till framgång har utan tvekan varit det offensiva spelet då Valencia snittar strax över två mål per match den här säsongen, då har man även goda chanser till trepoängare. Det som imponerar extra mycket är kontringsspelet och man lär få en hel del yta att jobba på mot ett offensivt Las Palmas. Defensivt är jag dock inte lika imponerad och laget har faktiskt bara en nolla på bortaplan den här säsongen. Dessutom har de ingen ordentlig bredd i försvarslinjen och vi ska komma ihåg att man spelade en tuff cupmatch mot Alaves (2-1) tidigare i veckan.

Talar för spelet:

  • Las Palmas kommer gå hårt för tre poäng i det här mötet och det borde öppna upp matchbilden ordentligt.
  • Hemmalagets nye tränare Paco Jemez har koll på de offensiva detaljerna men defensiven sätter han sällan.
  • Valencia har en mycket vass offensiv men håller sällan nollan på resande fot.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback