Reklam

Kerttu Niskanen - Charlotte Kalla: 1

25 januari 2020 at 10:00 - Skiathlon - Oberstdorf
21 jan 2020 at 13:17 (Uppdaterad 25 jan 2020 at 11:20) 21/01
26
+2
Chans (1-2): 70-30%
Spelvärde: 116,90%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Säsongen är ingen höjdare för Charlotte Kalla, vars formkurva fortsatt pekar åt alla andra håll än uppåt. Hon blir knappast svagare, men den extra växeln finns inte längre.

Här i världscupen i Oberstdorf ställs Kalla mot Kerttu Niskanen, en finländska som är på uppåtgående. Hon har länge varit en nivå bakom Krista Pärmäkoski, men det känns inte helt otroligt att hon närmat sig nästan helt och hållet när den här säsongen summeras.

Niskanen var några sekunder snabbare än Kalla i fristilsloppet över 10 km i Nove Mesto förra helgen, vilket normalt sett är svenskans starkaste distans.

Under söndagens jaktstart hade Charlotte sedan inte mycket att komma med utan föll tillbaka i fältet. I mål ”spurtade” Kalla ned den klunga hon var i, men Niskanen var redan i mål, knappt 40 sekunder före svenskan. Faktum är att hon inte var långt efter Ebba Andersson i mål.

Vi vet att Charlotte gillar den inbyggda jaktstarten i skiathlon, men Niskanen ska vara klar favorit i den här duellen.

Bli medlem hos Unibet genom Betting och få en bra betting bonus. Jämför spelbolag, välj mellan olika bettingsidor och se tablå med all sport på TV innan du ryggar bettingtips.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback