Annons

Island - Sverige: 2 - Speltips

Matchcenter
20 januari 2023 at 20:30 - Handboll, World Championships
Arena: Scandinavium Arena (neutral)    Gjorgji Nachevski
20 jan 2023 at 12:40 (Uppdaterad 20 jan 2023 at 22:06) 20/01
61
0

Handbolls-VM - mellanrundan

Chans (1-X-2): 10-15-75%
Spelvärde: 108,75%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 30-35
Bethard Till Bethard
Speltips handbolls vm på mötet mellan Island - Sverige i mellanrundan. Matchen spelas i Scandinavium 20/1-20:30.

Äntligen dags för Sverige att få möta en värdig motståndare i handbolls VM 2023 men det kommer sluta likadant som hittills i turneringen, med vinst.

Sverige kommer ta sig till kvartsfinal

Det är att ta i att säga att Sverige redan är klara för kvartsfinal i handbolls VM. Det är man inte. Men det kommer gå vägen, så är det bara. En vinst på de två sista matcherna i mellanrundan lär räcka och det vore en superskräll om man inte klarade det.

Sverige krossade Ungern

Man trodde kanske att förra matchen mot Ungern skulle vara Sveriges första riktiga test i turneringen men så blev det inte. Ungern var för tungt, för klumpigt, och Sverige kunde springa ifrån dem med lätthet. Ungern hängde med hyfsat tidigt men det kändes just att de hängde med. Det var hela tiden en tidsfråga.

Nu ett kvickt Island i stället som motstånd för Sverige. Skulle kunna passa Sverige något sämre kanske men inte nödvändigtvis. Island vill likt Sverige gärna springa men det kan inte sägas annat än att Sverige gör i stort sett allt bättre än Island. För att se vårat landslags återstående matcher i världsmästerskapet har du våran sida om handbolls vm på tv till hjälp.

Svenskarna piggare än motståndarna

Sverige fortsätter med samma uppställning som tidigare. Det vill säga, men har många spelare som håller för nivån tillgängliga och ju längre mästerskapet lider desto mer kommer detta tala för Sverige. När de andra nationerna börjar bli slitna kommer svenskarna fortfarande vara fräscha då ingen av niometarna ännu matchats tufft i en enda match.

Oddset på Sverige är för högt. Möjligen att oddset varit vettigt om matchen spelats på neutral plan men nu har Sverige dessutom en stor hemmapublik i ryggen. Det kommer vara det som gör att det väger över, om nu Island skulle komma nära. Mitt speltips handbolls vm är att Sverige vinner.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback